Kardeşim ironi olduğunu belirtmek için illa sonuna ünlem mi atalım?
Kardeşim ironi olduğunu belirtmek için illa sonuna ünlem mi atalım?
İroni olduğunu biliyorum tabi ama lanet olsun ki arşivciliği de seviyorum, bu da böyle bir huy işte geçmiş-gelecek-şimdiki zaman bir bütündür diyerek.Kardeşim ironi olduğunu belirtmek için illa sonuna ünlem mi atalım?
Okan Buruk'un bir numarası yok aslında... Tamamen Abdullah Avcı'nın kurduğu üstün kadronun üzerine çöktü.
Trabzonspor'a bu yıl gönül verdim zaten, AA gelirse çok değişik duygular yaşarım.Dünya üzerindeki açık ara bir numaralı Abdullah Avcı sempatizanı da gelmiş, Ts ile sözleşme imzalaması durumunda Ts’ye gönül vereceğin söyleniyor... Doğru mu bu?
Yoldaşım n'aptın öldürdün adamıDünya üzerindeki açık ara bir numaralı Abdullah Avcı sempatizanı da gelmiş, Ts ile sözleşme imzalaması durumunda Ts’ye gönül vereceğin söyleniyor... Doğru mu bu?
Dark sana ne kadar verdi çık açıkla artık kardeşim.İroni olduğunu biliyorum tabi ama lanet olsun ki arşivciliği de seviyorum, bu da böyle bir huy işte geçmiş-gelecek-şimdiki zaman bir bütündür diyerek.
Yoldaşım n'aptın öldürdün adamı
Ekli dosyayı görüntüle 90461
@Sherlock Enescim etkinlik hayırlı olsun, henüz inceleyemedim, yazlıkdan döndüğümdr detaylı bakıp, hepsine oy vereceğim.
Abdullah Avcı o kadroyla sampiyon yapamadıysa o da onun hatası. Aynısı Biliç'e de oldu.Okan Buruk'un bir numarası yok aslında... Tamamen Abdullah Avcı'nın kurduğu üstün kadronun üzerine çöktü.
Lig seyirciliydi, bu sezonda da seyirci olsaydı Başakşehir yine şampiyon olamazdı.Abdullah Avcı o kadroyla sampiyon yapamadıysa o da onun hatası. Aynısı Biliç'e de oldu.
Okan Buruk dedim.
Galiba hepsini oyladım.
Eline sağlık ortağım 🤗
Geçen sene yapılan ankette forumda olmadığım için haliyle katılımda göstermemiştim. Merak edip gidip baktım oylamalara. Anketler daha kapanmamış @Sherlock
Ve sırf katılım oranına bakmak için orda da Okan Buruk seçtim ve benim sayemde 0 oydan kurtulmuş Geçen sene sadece 12 kişi katılım göstermiş etkinliğe ama şimdi iki katı
Dün oy oranlarına şaşırmam gayet normalmiş @xdragxx @12.Adam