En İyi Survivor Tahmincisi Etkinliği

Konuşsan nolur be. :Z

Yazdığına pişman olmayacaksın. :Z Dün Mert elenince herkes fire verdi ama sonrası tutacak inşallah zaten listemiz aynıymış senle. :A
Sıralama önemli değil kız, yazdığın isimlerin ilk 8'e kalması gerekiyor sadece. Bu hafta @Bully nin herifi olan Mert'in elenmesiyle hepimiz 0 çektik :A
Ben şimdi anlamadım, bir daha mı liste atacağız. :A
Ben bütün tahminlerimi şimdiden yaptım zaten :A
Sanırım @eskici dediği gibiymiş en fazla kalan tahminleriizden puan alıyor @alperuz :F

Aaa aslında ben @Bully sercan elemede diyince bıraktım ama diğer elemede kim var dedim onuda seçmicektim sonra evrimi ekleyip paylaştım vaktim kısıtlı oldundan çıkmadan paylaşıyım dedim diğer elenen ismin cevabını beklemeden :F Mertmiş sanırım bilseydim onuda almazdım :A

Ama şuan hepimiz tekrar yeniden başladık sanırım yarışa :F Bu arada siz survivoru değilde acunu izlediğiniz bir kez daha kanıtlandı hepinizin dedi kişi eleniyor :A :A :A @Maskeli Fedai @Harunnn60

Sanırım @eskici dediği gibiymiş en fazla kalan tahminleriizden puan alıyor @alperuz :F

Aaa aslında ben @Bully sercan elemede diyince bıraktım ama diğer elemede kim var dedim onuda seçmicektim sonra evrimi ekleyip paylaştım vaktim kısıtlı oldundan çıkmadan paylaşıyım dedim diğer elenen ismin cevabını beklemeden :F Mertmiş sanırım bilseydim onuda almazdım :A

Ama şuan hepimiz tekrar yeniden başladık sanırım yarışa :F Bu arada siz survivoru değilde acunu izlediğiniz bir kez daha kanıtlandı hepinizin dedi kişi eleniyor :A :A :A @Maskeli Fedai @Harunnn60
Mendebur @xemrexxx in etkinliğinden kim hayır görecek zaten. :A

Format hala tam olarak açıklanmadı, öylesine listeyi yaptık gibi hissediyorum. :F

Sercan’ın da şansı vardı aslında bakalım inşallah pişman olmayız. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Bu söylediklerine inanıyor musun :A
Açık arttırma oyununda kahve alamadığı için ağladığı zamanları ne çabuk unuttun? Kim ne derse desin Evrim içi dışı bir bir insan... Başına ne geldiyse dobralığından geldi...

images

• Güldürdün
Reactions: eskici
Açık arttırma oyununda kahve alamadığı için ağladığı zamanları ne çabuk unuttun? Kim ne derse desin Evrim içi dışı bir bir insan... Başına ne geldiyse dobralığından geldi...

images
Kahve için ağlamasıyla ne alakası var şimdi :A ayrıca içi dışı bir bir insan olsa bile bu karaktersiz olduğu anlamına gelmez içi de karaktersiz dışı da :A

O tarih dediğin tarih hangi tarih.:A
🤮 🤮 🤮 🤮 🤮
Bu zırvalarla harcayacak vaktim yok, naş anam :A
Özelden gönderin demişsin, tamam şimdi gördüm. :A
1. Mert
2. Elif
3. Aycan
4. Nisa
5. Berkan
6. Cemal Can
7. Barış
8. Yasin
Evrim nerede? 😱
Baslamadan yayindan kalkmali bu program. :A
Peki o etiketin takılması için gerekli izni kopardın mı? :A
Yarışmaya eskisi gibi hakim değilim oyüzden
tahmin gücüm etkisini göstermez :A
@Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici ve xemrexxx den birisini yada birilerini geçebilmek için geliyorum benim amacım bu geçebildiğimle ömür boyu dalga geçerim :A :A :A @sokak sanati @Forumdash @serhatt
1 - Mert
2- Ardahan
3- Elif
4- Aycan
5- Yasin
6 - Yunus Emre
7 - Nisa
8 - Berkan

ilk tahminim :) yunus abartı olabilir ama bu hafta iyiydi
1-Mert
2-Barış
3-Aycan
4-Cemal Can
5-Evrim
6-Berkan
7-Nisa
8-Yasin
Sırasız olarak ilk 8 tahminim;
Aycan
Mert
Barış
Berkan
Cemal
Evrim
Nisa
Yunus
1.Barış
2.Berkan
3.Elif
4.Cemal
5.Nisa(gitmezse eğer)
6.Aycan
7.Ardahan
8.mert

@xemrexxx benim tahminim bu :A
@xemrexxx Özelden mi göndereceğiz buradan mı. :X
Aycan
Elif
Mert
Berkan
Barış
Nisa
Cemal
Yasin
Aycan
Evrim
Cemal Can
Barış
Nisa
Mert
Elif
Berkan

@xemrexxx
Barış
Berkan
Cemal Can
Ardahan
Nisa
Mert
Aycan
Elif
Sercan
Hepsini yapıyorum şimdiden uğraştırma beni sonra @xemrexxx :A

İlk 8 :A

Elif
Mert
Aycan
Yunus Emre
Barış
Cemal Can
Nisa
Berkan

İlk 4

Barış
Elif
Nisa
Berkan

İlk 2

Barış
Elif

Şampiyon

Barış
1 Barış
2 Cemal Can
3 Aycan
4 Mert
5 Elif
6 Nisa
7 Sercan
8 Evrim
cemal
mert
aycan
barış
elif
nisa
Evrim
berkan

Hiçbirinin neye benzediğini bile bilmiyorum :F Bu her ocakta yaptığımız özelden etkinlikler ufkumu açtı onu buraya uygulayıp bir liste oluşturdum :A :A :A @Bully @sokak sanati

@dreamy @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx Amacım birinizi yada birilerinizi geçmek :F :F :F
Mantıklı sallamışsın diyebilirim çoğu tutar hatta hepsi de tutabilir :A
Listen gayet iyi görünüyor. Ya gizli gizli Survivor izliyorsun ya da kopya çekmişsin :A @xemrexxx
Ne torpili, nerden saldıracağınızı şaşırdınız :A
Nisa
Berkan
Barış
Cemal Can
Yasin
Mert
Elif
Evrim

Patlarsam Elif veya Evrim'den dolayı patlarım herhalde. :A Evrim'in kitlesinin zeki olduğu gerçeğine inandım ve son SMS oylamasında o yüzden düşük çıktığını varsaydım. İnşallah yanıltmazlar beni. :A

Tamam herhalde şimdilik. :A @xemrexxx
Cemal Can
Mert
Aycan
Barış
Elif
Nisa
Sercan
Berkan
Cemal
Barış
Nisa