Konuşsan nolur be.
Yazdığına pişman olmayacaksın.Dün Mert elenince herkes fire verdi ama sonrası tutacak inşallah zaten listemiz aynıymış senle.
![]()
Sıralama önemli değil kız, yazdığın isimlerin ilk 8'e kalması gerekiyor sadece. Bu hafta @Bully nin herifi olan Mert'in elenmesiyle hepimiz 0 çektik![]()
Ben şimdi anlamadım, bir daha mı liste atacağız.![]()
ilk tur için 19 kişi sıralamasını gönderdiMert demeyen kimse yok
@jacksonx 9 kişi bildirmişsin bir sonraki elemeye kadar mert hariç birini siler misin listenden
4erli gruplar halinde mesaj atıp formatı tekrar anlatıcam bir sonraki tahminde
Ekli dosyayı görüntüle 82908
@Hachiko @Felon @Ygslysci @Angelica @mesmeso61 @dreamy @eskici @The_Erinch @Çiğdem @MasacRE @Sherlock @Bully @Harunnn60 @alperuz @Maskeli Fedai @DarkLegenD
BAŞKA Katılmak isteyen olursa bekleriz 2. tahminde
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Sanırım @eskici dediği gibiymiş en fazla kalan tahminleriizden puan alıyor @alperuzBen bütün tahminlerimi şimdiden yaptım zaten![]()
Aaa aslında ben @Bully sercan elemede diyince bıraktım ama diğer elemede kim var dedim onuda seçmicektim sonra evrimi ekleyip paylaştım vaktim kısıtlı oldundan çıkmadan paylaşıyım dedim diğer elenen ismin cevabını beklemeden
Ama şuan hepimiz tekrar yeniden başladık sanırım yarışa