En İyi Survivor Tahmincisi Etkinliği

Nasıl bir torpilmiş cidden merak ettim. İlk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi, antilikte son nokta. 😱

Nisa ve Evrim’in ikisinin de eleneceğini düşünmüyorum şu aşamada. Hoş Mert elendi çok da emin olmamak gerek tabii :A
Evrim’i sevmiyorum beni konuşturma :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Survivor'da her şey olabilir valla, hiç belli olmaz ne olacağı. Bizi geçersen de şaşırmam o yüzden :A @Bully

Evrim avatarımdaki kız, doğru tercih yapmışsın onu seçmekle. :bhr: Yarışmanın başından beri desteklediğim bir isim oy için teşekkürler.. :A
Senin 7 tane kesin tutar gibi Evrim belli olmaz ama o da tutabilir Acun’dan torpili var Barış gibi :A
@dreamy torunu mutlu etmişim yeter :A :A :A

ilk tur için 19 kişi sıralamasını gönderdi :) Mert demeyen kimse yok :A @jacksonx 9 kişi bildirmişsin bir sonraki elemeye kadar mert hariç birini siler misin listenden :X

4erli gruplar halinde mesaj atıp formatı tekrar anlatıcam bir sonraki tahminde:A
1589965261516.png

@Hachiko @Felon @Ygslysci @Angelica @mesmeso61 @dreamy @eskici @The_Erinch @Çiğdem @MasacRE @Sherlock @Bully @Harunnn60 @alperuz @Maskeli Fedai @DarkLegenD

BAŞKA Katılmak isteyen olursa bekleriz 2. tahminde :A
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD

Ben Mert yerine Sercan yazmayı düşünmüştüm aslında ama önceki oylarından dolayı cesaret edemedim :A Neyse ki herkes döküldü ama o yüzden sıkıntı yok :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
176,221
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi