En İyi Survivor Tahmincisi Etkinliği

Aycan
Nisa
Cemalcan
Barış
Berkan
Elif
Mert
Evrim. Den emin değilim 23 e kadar değiştirebilirim

Ooo Şerlok beyciğimden @Maskeli Fedai ye bir satış daha :A
Ahahahaha. :A Hain Utku beyciğime bak, nasıl kızıştırıyor ortalığı. Son 8 söz konusu olduğunda performansı çok düşük olanlar ne olursa olsun oralara kalamaz bence Utku beyciğim, bu yüzden Aycan'ı yazamadım oraya. :A Sayın Gs'li dostum kusura bakmasın ve artık winner tarafa geçiş yapsın... @Maskeli Fedai
Aycan bir ara kolsuzlaşmıştı ama son zamanlarda toparladı gibi. Bir Nisa reisim olmasa da o kadar da kötü değil performansı aslında :A Ben ilk 8'e kalacağını düşünüyorum ama olsun yine de @Maskeli Fedai ye karşı bu sözleri söylemen iyi oldu :A
La iki dakika gelmiyorum satan satana..

Nisa için de aynı şey geçerli ama Nisa’nın bu aşamada eleneceğini düşünmüyorum :A Evrim elenebilirdi ama bedavadan dokunulmaz olarak kurtuluyor :A son olarak Evrim’in farklı torpilleri de var Acun utanmasa Evrim’i şampiyon bile yapar o derece torpilli yani :A
Nasıl bir torpilmiş cidden merak ettim. İlk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi, antilikte son nokta. 😱

Nisa ve Evrim’in ikisinin de eleneceğini düşünmüyorum şu aşamada. Hoş Mert elendi çok da emin olmamak gerek tabii :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
@xemrexxx bir etkinlik yapmak istedin patlamış :F
Ah kendimi yormamam en doğru hamle olmuş. Öngördüm meseleyi :A
NqoKlquT.jpg_small.jpg

@Sherlock @Maskeli Fedai