Iyyy sen de mi yap tın. Ss @Çiğdem al şunu konumdan. SsCemal
Barış
Nisa
Elif
Aycan
Mert
Berkan
Sercan
Canın sıkılınca başlıyorsun benle uğraşmayaIyyy sen de mi yap tın. Ss @Çiğdem al şunu konumdan. Ss
Ooo Şerlok beyciğimden @Maskeli Fedai ye bir satış daha![]()
Ahahahaha.Hain Utku beyciğime bak, nasıl kızıştırıyor ortalığı. Son 8 söz konusu olduğunda performansı çok düşük olanlar ne olursa olsun oralara kalamaz bence Utku beyciğim, bu yüzden Aycan'ı yazamadım oraya.
Sayın Gs'li dostum kusura bakmasın ve artık winner tarafa geçiş yapsın... @Maskeli Fedai
La iki dakika gelmiyorum satan satana..Aycan bir ara kolsuzlaşmıştı ama son zamanlarda toparladı gibi. Bir Nisa reisim olmasa da o kadar da kötü değil performansı aslındaBen ilk 8'e kalacağını düşünüyorum ama olsun yine de @Maskeli Fedai ye karşı bu sözleri söylemen iyi oldu
![]()
Şu etiketi kopyalayın biriniz son 40 dk@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD veee herkes...
İlk 8 tahmininizi salı akşama kadar konuda paylaşın![]()
Ben hep mobilden yapıyorum. Bu bahane değil
Hadi canım yol al
Hadsiz. SsBen hep mobilden yapıyorum. Bu bahane değil
Ben tahmin yapmayacağını belirtmiştim![]()
Kopyalayıp ne yapalım
Nisa da dokunulmazBaşka şeyler de var ama senin dediğin olay da ayrı bir saçmalık zaten hiçbir şey yapmadan dokunulmaz sayılıyor oh ne güzel dünya be![]()
Nisa için de aynı şey geçerli ama Nisa’nın bu aşamada eleneceğini düşünmüyorumNisa da dokunulmaz![]()
Nasıl bir torpilmiş cidden merak ettim. İlk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi, antilikte son nokta. 😱Nisa için de aynı şey geçerli ama Nisa’nın bu aşamada eleneceğini düşünmüyorumEvrim elenebilirdi ama bedavadan dokunulmaz olarak kurtuluyor
son olarak Evrim’in farklı torpilleri de var Acun utanmasa Evrim’i şampiyon bile yapar o derece torpilli yani
![]()
Niye patladı 😱 15 kişi oldu katılım x😂😂@xemrexxx bir etkinlik yapmak istedin patlamış
Ah kendimi yormamam en doğru hamle olmuş. Öngördüm meseleyi
Ekli dosyayı görüntüle 82894
@Sherlock @Maskeli Fedai
Hepsinde Mert varNiye patladı 😱 15 kişi oldu katılım x😂😂