Toplamda 10 alacakken 9,5 alacaklarHepsinde Mert var
Toplamda 10 alacakken 9,5 alacaklarHepsinde Mert var
Sen puan sistemiyle gidiyorsun demekToplamda 10 alacakken 9,5 alacaklar
Gaddarlık bu 😱Sen puan sistemiyle gidiyorsun demekbence hepsi 0 almalıydı
İyide çok büyük bir hata oluyor. Tabiki 0 olmalı.😏Gaddarlık bu 😱
Evrim’i sevmiyorum beni konuşturmaNasıl bir torpilmiş cidden merak ettim. İlk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi, antilikte son nokta. 😱
Nisa ve Evrim’in ikisinin de eleneceğini düşünmüyorum şu aşamada. Hoş Mert elendi çok da emin olmamak gerek tabii
Mert in elenmesi senin psikolojini bozduİyide çok büyük bir hata oluyor. Tabiki 0 olmalı.😏
Survivor'da her şey olabilir valla, hiç belli olmaz ne olacağı. Bizi geçersen de şaşırmam o yüzden@Bully
Evrim avatarımdaki kız, doğru tercih yapmışsın onu seçmekle.Yarışmanın başından beri desteklediğim bir isim oy için teşekkürler..
@dreamy torunu mutlu etmişim yeterSenin 7 tane kesin tutar gibi Evrim belli olmaz ama o da tutabilir Acun’dan torpili var Barış gibi
Cemal Can
Mert
Aycan
Barış
Elif
Nisa
Sercan
Berkan
Benim ilk tahmindi sercanla evrimi değiştirmiştim bakalım önce kim gidecekCemal
Barış
Nisa
Elif
Aycan
Mert
Berkan
Sercan
Ben şimdi anlamadım, bir daha mı liste atacağız.ilk tur için 19 kişi sıralamasını gönderdiMert demeyen kimse yok@jacksonx 9 kişi bildirmişsin bir sonraki elemeye kadar mert hariç birini siler misin listenden
4erli gruplar halinde mesaj atıp formatı tekrar anlatıcam bir sonraki tahminde
Ekli dosyayı görüntüle 82908
@Hachiko @Felon @Ygslysci @Angelica @mesmeso61 @dreamy @eskici @The_Erinch @Çiğdem @MasacRE @Sherlock @Bully @Harunnn60 @alperuz @Maskeli Fedai @DarkLegenD
BAŞKA Katılmak isteyen olursa bekleriz 2. tahminde
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Sıralama önemli değil kız, yazdığın isimlerin ilk 8'e kalması gerekiyor sadece. Bu hafta @Bully nin herifi olan Mert'in elenmesiyle hepimiz 0 çektik
Ben Mert yerine Sercan yazmayı düşünmüştüm aslında ama önceki oylarından dolayı cesaret edemedimilk tur için 19 kişi sıralamasını gönderdiMert demeyen kimse yok@jacksonx 9 kişi bildirmişsin bir sonraki elemeye kadar mert hariç birini siler misin listenden
@Hachiko @Felon @Ygslysci @Angelica @mesmeso61 @dreamy @eskici @The_Erinch @Çiğdem @MasacRE @Sherlock @Bully @Harunnn60 @alperuz @Maskeli Fedai @DarkLegenD
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Ben bütün tahminlerimi şimdiden yaptım zatenilk tur için 19 kişi sıralamasını gönderdiMert demeyen kimse yok@jacksonx 9 kişi bildirmişsin bir sonraki elemeye kadar mert hariç birini siler misin listenden
Konuşsan nolur be.Evrim’i sevmiyorum beni konuşturma
Yazdığına pişman olmayacaksın.
İyide çok büyük bir hata oluyor. Tabiki 0 olmalı.😏
BanlanırımKonuşsan nolur be.
Yazdığına pişman olmayacaksın.Dün Mert elenince herkes fire verdi ama sonrası tutacak inşallah zaten listemiz aynıymış senle.
Seni neden ilgilendiriyor buBanlan
Tüm Tahminlerini yaptın sana ihtiyacım kalmadıSeni neden ilgilendiriyor bu
Belki değiştiririm tahminlerimiTüm Tahminlerini yaptın sana ihtiyacım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?