meryeme 9 dan aşağı verenleri tehdit ediyorum az sabret
meryeme 9 dan aşağı verenleri tehdit ediyorum az sabret
@xemrexxx benim senaryomu batırmak için yapıyor bunu izmir büyüklüğünde izmire meteor düşürtürüm senaryomda buna devam ederse @Çiğdem- izmire yada başka bişey Kara oyuncakçı adam bombacı olabilir
bence boş ver meryem üzerli halkın Polisinde oynayacak Amerikanın adamı olucakmeryeme 9 dan aşağı verenleri tehdit ediyorum az sabret
hhahah aa iyi bari ben kurutlmusummeryeme 9 dan aşağı verenleri tehdit ediyorum az sabret
@Harunnn60 8 gündür nasıl oy vereceğini anlamamış oklavanla öğret @destere ye öğrettiğin gibihhahah aa iyi bari ben kurutlmusum
@Harunnn60 8 gündür nasıl oy vereceğini anlamamış oklavanla öğret @destere ye öğrettiğin gibi
@vadikızı teyze ve bonişi @denizz19 da dün gönderdi forumdan çıkmazlar ama kaplumbağa hızında gönderdiler hainler.ss
@Harunnn60 türk dizisi izliyormuki ayoll@Harunnn60 8 gündür nasıl oy vereceğini anlamamış oklavanla öğret @destere ye öğrettiğin gibi
@vadikızı teyze ve bonişi @denizz19 da dün gönderdi forumdan çıkmazlar ama kaplumbağa hızında gönderdiler hainler.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?