En İyi Oyuncu Yarışması Nisan Ayı Sonuçları

yiğit sözüde izliyor demek isimsizleri izliyor sanıyordum :A

müco askerlerden favorim tbikide vadiden izliyorduk görkemi :A

yiğite çolağı verelim öyle sert herifleri daha çok seviyor :A
İsimsizleri de izlerdim ama yeter 2 asker dizisi, az önce Savaşçıyı izlerken bir yerden Ateş, bir yerden Çolak çıkacak falan sandım. :F

Çolak ne be, orada şu anne kuzusu var ya o iyi @Bully :A

yiğit sözüde izliyor demek isimsizleri izliyor sanıyordum :A

müco askerlerden favorim tbikide vadiden izliyorduk görkemi :A

yiğite çolağı verelim öyle sert herifleri daha çok seviyor :A
İzlemediği tek asker dizisi İsimsizler :F Senin forumdaki tüm erkekleri Beşiktaşlı yapma olayına döndü bu iş :A

Nerde bir psikopat var onu tutuyorsun zaten sen :A

Ateş'e bayılmış, birkaç bölüme yetişecek bize :A

İsimsizleri de izlerdim ama yeter 2 asker dizisi, az önce Savaşçıyı izlerken bir yerden Ateş, bir yerden Çolak çıkacak falan sandım. :F

Ahahaha çaylağa da mı sardın :A Yalnız onla bir benzer noktanız var o bölüme geldin mi bilemiyorum :A

Güneşi Beklerken Barış'ın kardeşi la adam, benziyor da bayağı :A

İzlemediği tek asker dizisi İsimsizler :F Senin forumdaki tüm erkekleri Beşiktaşlı yapma olayına döndü bu iş :A

Ahahaha çaylağa da mı sardın :A Yalnız onla bir benzer noktanız var o bölüme geldin mi bilemiyorum :A

Nasıl bir ortak yanımız var? :A Şüpheleniyor musun ondan da? :F

He ya öyleymiş, adı Aytaç Şaşmaz. Bu daha yakışıklı ama. :bhr: @Çiğdem-

aaa ben yiğitin avatarındakı oğlanı isimsizler dizisinden sanıyordum arka sokaklardan sinanya savascıymıs demekki :F

hahha aa sorma masacreyi falan beşiktaşlı sanıyordum sonra turkuaza eminimd edim oda olmadı :F :F :F

savascıyı izlemedim birşey diyemicem @Yiğitt ama söz çok kaliteli içerdeyi hemen totelde geçti zaten seneye onu izleriz artık :A

Anası kız bulmuştu ona askerden döner dönmez, senin annen gibi :A Bilmem normaldir herhalde o :F

Hemen de takibe almış :F Ateş'ten mi yakışıklı yoksa abisinden mi :A
Hahaha :F

İnstagramım yok la, Eren Vurdem'e bakayım dedim bi. Sonra bi baktım bu yakuşukluyla fotosu var, ordan bunu da gördüm. :A Gözlerim iyi görür .ss

Ozan Güven, Burcu Biricik, Timuçin Esen, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'e tebrikler. :Z

Bu ayın listesini daha çok beğendim. :A @xemrexxx

En İyi Oyuncu Yarışmasının nisan ayı sonuçları belli oldu. Bu ay ilk kez bir oyuncu 9 kişiden birden tam puan alarak zirvede yer aldı. (daha önce rekor 5 kişiydi.) Ozan Güven canlandırdığı Can Manay karakteriyle zirvede yer alırken Burcu Biricik zirve ortağı oldu. Bu ikiliyi İpek Bilgin takip etti.

İşte geçtiğimiz ayın en iyileri:
Ekli dosyayı görüntüle 55400

Ekli dosyayı görüntüle 55402 Ekli dosyayı görüntüle 55401 Ekli dosyayı görüntüle 55403
fazilet hanımın kızları nerde ? boşunamı oy verdik :)

nasıl bir kalp var bunda maşşllah fok balıklarınkı geniş oluyor sanırım ev gibi herkese ayrı oda :A :A :A
normal kalp dört odacıklıydı oysa kumalara yer kalmadığı için kalbi tadilatla genişlettim:) oda sayısını 100 e çıkardım saray gibi kalbim var:)

o zamana kadar hepsi hamile kalır geç kaldın :)
hahha senin bence oklava saatin gelmiş bir aklın yerine gelsin :A :A :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg