En İyi Oyuncu Yarışması Mart Ayı Sonuçları

Neslihan atagül,kaan urgancıoğlu,kıvanç tatllıtuğ,aslı Enver,burcu biricik listede olmaları iyimiş,listedeki tüm oyunculara tebrikler emeğine sağlık @xemrexxx iyi bir liste olmuş

benim oylarımı dikkate almamışsın ? yoksa bu kadar berbat isimler liste başı olmazdı
bir daha oy falan yollamayacağım madem dikkate alınmıyor ben niye kendimi yorayım

benim oylarımı dikkate almamışsın ? yoksa bu kadar berbat isimler liste başı olmazdı
bir daha oy falan yollamayacağım madem dikkate alınmıyor ben niye kendimi yorayım
fazileti aman kızlarını bu ay yanlız bırakmazsın bence yine de

Zirvedeki isimlerden Kanbolat Gorkem'e tebrikler.

Ugur Yucel'e iyi bir karsilama yapmisiz, ben de listeye girsin diye azcik torpil gectim

Timucin Esen ve Gurkan Uygun da oy verdiklerim arasinda.

Nilperi Sahinkaya, Cetin Tekindor, Nejat Isler ve Alperen Duymaz daha yuksek yerleri hak ediyorlar.

Bunlar disinda sonuclar yine fiyasko tabii

Emegine saglik @xemrexxx

thanks hadsiz

Engin Altan ilk 20'ye girebilmiş sonunda emeğine sağlık @xemrexxx

Bu ne be Kırgınlardan kimse girmemiş listeye

Çağdaş Onura ve Engin Altana tebrikler ilk sırayı almaları gerekiyordu olmamış

He ne kadar oy verdiğim isimlerden sadece biri listeye girmiş olsa da beğendim sonuçları. Yalnız Anıl Tetik nedir ya

Emeğine sağlık @xemrexxx

amann hangi kafayla bu katır suratlıyı 1.yaptınız bee
birde kişniyor gibi poz vermiş

Neslihan atagül,kaan urgancıoğlu,kıvanç tatllıtuğ,aslı Enver,burcu biricik listede olmaları iyimiş,listedeki tüm oyunculara tebrikler emeğine sağlık @xemrexxx iyi bir liste olmuş

birde fi var seroş var berrak var

Diziyi izlemedim hiç fragmanlarına bakıyorum ara ara ama ne anlatıyor hiç anlamıyorum

Gerçek bizle uğraşma. 😡

Gelinimizin 8 reytingi kıskanılıyor resmen. .ss Akşam olur karanlığa dalarsın oy gelin oy gelin sevdalı gelin...

bu ayki listede Fi dizisi içerde,anne, vatanım sensin gibi en çok oylanan 3 diziyi sollayacak gibi