izleyicinin kararı neticede bu oylarDaha da vaktimi ayırıp yollamam.
izleyicinin kararı neticede bu oylarDaha da vaktimi ayırıp yollamam.
Yeni Gelini kim izliyor forumdaizleyicinin kararı neticede bu oylar![]()
totalcan-ben ve cookies galibaYeni Gelini kim izliyor forumda![]()
ilk 40 a girdi neticedeMeryem ablayı listede göremedim [emoji4]
benim oylarımı dikkate almamışsın ? yoksa bu kadar berbat isimler liste başı olmazdıMart ayının en iyi performansları belli oldu. Bu ay 4 birinci var; Ceren Moray, Hüseyin Avni Danyal, Kanbolat Görkem Arslan ve Özgür Ozan.Kendilerini tebrik ediyoruz
Listede ilk 20 şöyle:
Ekli dosyayı görüntüle 54740
Ekli dosyayı görüntüle 54743 Ekli dosyayı görüntüle 54741 Ekli dosyayı görüntüle 54744 Ekli dosyayı görüntüle 54742
fazileti aman kızlarını bu ay yanlız bırakmazsın bence yine debenim oylarımı dikkate almamışsın ? yoksa bu kadar berbat isimler liste başı olmazdıbir daha oy falan yollamayacağım madem dikkate alınmıyor ben niye kendimi yorayım
![]()
birde fi var seroş var berrak varfazileti aman kızlarını bu ay yanlız bırakmazsın bence yine de![]()
Zevksizlertotalcan-ben ve cookies galiba
ilk 40 a girdi neticede![]()
Diziyi izlemedim hiç fragmanlarına bakıyorum ara ara ama ne anlatıyor hiç anlamıyorumkadro enfes ama senaryo tırt.ss
Ekli dosyayı görüntüle 54748
aşk bir hayal-berivan-karagül gibi dizilerin birleşiminin komedi versiyonu gibi bişiDiziyi izlemedim hiç fragmanlarına bakıyorum ara ara ama ne anlatıyor hiç anlamıyorum![]()
Potpori yaniaşk bir hayal-berivan-karagül gibi dizilerin birleşiminin komedi versiyonu gibi bişi![]()
Gerçek bizle uğraşma. 😡Zevksizler![]()
thanks hadsizZirvedeki isimlerden Kanbolat Gorkem'e tebrikler.
Ugur Yucel'e iyi bir karsilama yapmisiz, ben de listeye girsin diye azcik torpil gectim
Timucin Esen ve Gurkan Uygun da oy verdiklerim arasinda.
Nilperi Sahinkaya, Cetin Tekindor, Nejat Isler ve Alperen Duymaz daha yuksek yerleri hak ediyorlar.
Bunlar disinda sonuclar yine fiyasko tabii
Emegine saglik @xemrexxx
İkinci liste yorumlardaymış ondan göremedim. Tarık Ünlüoğlu da kötü gitmiş [emoji17]totalcan-ben ve cookies galiba
ilk 40 a girdi neticede![]()
Engin Altan ilk 20'ye girebilmiş sonunda emeğine sağlık @xemrexxx![]()
Bu ne be Kırgınlardan kimse girmemiş listeye![]()
Varoş power
Çağdaş Onura ve Engin Altana tebrikler ilk sırayı almaları gerekiyordu olmamış![]()
He ne kadar oy verdiğim isimlerden sadece biri listeye girmiş olsa da beğendim sonuçları. Yalnız Anıl Tetik nedir ya
Emeğine sağlık @xemrexxx
amann hangi kafayla bu katır suratlıyı 1.yaptınız beebirde kişniyor gibi poz vermiş
![]()
Neslihan atagül,kaan urgancıoğlu,kıvanç tatllıtuğ,aslı Enver,burcu biricik listede olmaları iyimiş,listedeki tüm oyunculara tebrikler emeğine sağlık @xemrexxx iyi bir liste olmuş![]()
birde fi var seroş var berrak var![]()
Diziyi izlemedim hiç fragmanlarına bakıyorum ara ara ama ne anlatıyor hiç anlamıyorum![]()
Gerçek bizle uğraşma. 😡
Gelinimizin 8 reytingi kıskanılıyor resmen. .ss Akşam olur karanlığa dalarsın oy gelin oy gelin sevdalı gelin...
bu ayki listede Fi dizisi içerde,anne, vatanım sensin gibi en çok oylanan 3 diziyi sollayacak gibiZirvedeki isimlerden Kanbolat Gorkem'e tebrikler.
Ugur Yucel'e iyi bir karsilama yapmisiz, ben de listeye girsin diye azcik torpil gectim
Timucin Esen ve Gurkan Uygun da oy verdiklerim arasinda.
Nilperi Sahinkaya, Cetin Tekindor, Nejat Isler ve Alperen Duymaz daha yuksek yerleri hak ediyorlar.
Bunlar disinda sonuclar yine fiyasko tabii
Emegine saglik @xemrexxx
bu ayki listede Fi dizisi içerde,anne, vatanım sensin gibi en çok oylanan 3 diziyi sollayacak gibi![]()
kız özelden mesaj attım ya bakmadın mı teyze.sHani bu aya ne zaman oy vercez teyzem![]()