Eğer izlediğim dizilerden herhangi bir karakter listede olmazsa daha da yollamamsonuçlar 21:00 da konuda olacak ama öncesinde şunu demek istiyorum çetin tekindorla bensu sorala aynı puanı veren @mrt-06 sana nöroloji-psikyatri-dahiliye-kardiyoloji-ortopedi- kbb-göz- üroloji kısacası her bölümden randevu aldım yarın git bir kontrol ettir kendini @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @FaJi @Aserat @Forumdash @denizz19 @Bully
anneden birileri olur herhalde diye düşünüyorum kırgınlar için bişi diyemem en cins oy kullanan topluluk kırgınlar izleyicisi herkesin puan durumu birbirinden farklıEğer izlediğim dizilerden herhangi bir karakter listede olmazsa daha da yollamam
Bana Kırgın Çiçekler lazımanneden birileri olur herhalde diye düşünüyorum kırgınlar için bişi diyemem en cins oy kullanan topluluk kırgınlar izleyicisi herkesin puan durumu birbirinden farklı
onu izleyicisine söyle mesela senle @Çiğdem- ve @DarkLeqenD in oyları çok zıt senin oylar da @vadikızı teyzeminkine zıt sanki farklı şeyler izliyor gibisinizBana Kırgın Çiçekler lazım
onu izleyicisine söyle mesela senle @Çiğdem- ve @DarkLeqenD in oyları çok zıt senin oylar da @vadikızı teyzeminkine zıt sanki farklı şeyler izliyor gibisiniz
ama yani diğer dizilerde çok fazla ortak zevki olan var bir sizde yokzevkler tartışılırmı bee @denizz19 dizide denizin sevdiğini ben sevmeyebilirim allah allah
ama yani diğer dizilerde çok fazla ortak zevki olan var bir sizde yok
neyse @mrt-06 yine yılanlığını yapmış yeni gelin dizisinde bnm 9-10 puan vereceklerime 9-10 puan vermiş aklınca yükseltecek şovunun oyuncularını yılan .ss
Çünkü bizim dizimizde tüm oyuncular başrol kalitesindeonu izleyicisine söyle mesela senle @Çiğdem- ve @DarkLeqenD in oyları çok zıt senin oylar da @vadikızı teyzeminkine zıt sanki farklı şeyler izliyor gibisiniz
misal @Harunnn60 songüle 2 vermiş bence diziyi o götürüyorduÇünkü bizim dizimizde tüm oyuncular başrol kalitesinde
O diziyi izlemiyor ki hesapta işittiği seslerle izliyormisal @Harunnn60 songüle 2 vermiş bence diziyi o götürüyordu
O diziyi izlemiyor ki hesapta işittiği seslerle izliyor
az önce resmen şike tespit ettim😱 @Çiğdem- in forumda fake hesabı varmış 😱Aynı diziyi izliyoruz diye aynı karakterleri sevecekmiyiz öyle bir kuralmı var
@sokak sanati @cookies @Çiğdem- @Harunnn60 bu ay fazilet hanımı ve kızlarını listenin üst tarafına yerleştireceğiz sakın oy vermeyi unutmayın
kı< sana demiyorum @Çiğdem- in fakesi @Harunnn60 mış 😱 egosundan belliydi zaten @Bully @cookies @denizz19Emree teyzemm kendine gell benim ben melek teyzen bee
kı< sana demiyorum @Çiğdem- in fakesi @Harunnn60 mış 😱 egosundan belliydi zaten @Bully @cookies @denizz19
sen bu seferde oyunu yollamazsan 5 yıllık forum maceran biticek ayollkı< sana demiyorum @Çiğdem- in fakesi @Harunnn60 mış 😱 egosundan belliydi zaten @Bully @cookies @denizz19
O nerden çıktı bee olurmu öyle şey
ayol hayat bazen tatlıdır ve edho oyları birebir aynı ikisinin de hatta kırgınlar da aynı gibi 😱 ya şike yapıyorlar ya da biri diğerinin fakesi bence iki suçun da cezası süresiz ban olmalı birazdan kanıtları adminlerim @mrt-06 ve @Bully e göndericemsen bu seferde oyunu yollamazsan 5 yıllık forum maceran biticek ayoll