En İyi Oyuncu Yarışması Mart Ayı Oylaması Başladı

sonuçlar 21:00 da konuda olacak :) ama öncesinde şunu demek istiyorum çetin tekindorla bensu sorala aynı puanı veren @mrt-06 sana nöroloji-psikyatri-dahiliye-kardiyoloji-ortopedi- kbb-göz- üroloji kısacası her bölümden randevu aldım yarın git bir kontrol ettir kendini:A @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @FaJi @Aserat @Forumdash @denizz19 @Bully
Eğer izlediğim dizilerden herhangi bir karakter listede olmazsa daha da yollamam :A

:Fzevkler tartışılırmı bee @denizz19 dizide denizin sevdiğini ben sevmeyebilirim allah allah
ama yani diğer dizilerde çok fazla ortak zevki olan var bir sizde yok:F
neyse @mrt-06 yine yılanlığını yapmış yeni gelin dizisinde bnm 9-10 puan vereceklerime 9-10 puan vermiş aklınca yükseltecek şovunun oyuncularını yılan:A .ss

ama yani diğer dizilerde çok fazla ortak zevki olan var bir sizde yok:F
neyse @mrt-06 yine yılanlığını yapmış yeni gelin dizisinde bnm 9-10 puan vereceklerime 9-10 puan vermiş aklınca yükseltecek şovunun oyuncularını yılan:A .ss

:FAynı diziyi izliyoruz diye aynı karakterleri sevecekmiyiz öyle bir kuralmı var:F

kı< sana demiyorum @Çiğdem- in fakesi @Harunnn60 mış 😱 egosundan belliydi zaten :A @Bully @cookies @denizz19
sen bu seferde oyunu yollamazsan 5 yıllık forum maceran biticek ayoll :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg