S.G.A.T.
Emekli
İlk 10'da 4 karakterle Kanal D'm zirvede.Show'um damga vurmuş.
Sadece sevişme sahneleriyle gündeme gelen Ozan'ı tebrik etmiyorum, tebrikler Aras.
Senin yüzündenHHAHAH kendini böyle avut ayoll başarısız sarpçılar
çok iyi yapıyorsun cnm televizyonda olmayan oyuncuyu saymıyoruz etkinliklerdeShow'um damga vurmuş.
Sadece sevişme sahneleriyle gündeme gelen Ozan'ı tebrik etmiyorum, tebrikler Aras.
12 Aras Bulut İynemliSenin yüzündenAllah aşkına atsana İçerde için verdiğin oyları çok merak ettim@xemrexxx ya da sen at
Gizliliğe saygın olsun terbiyesizSenin yüzündenAllah aşkına atsana İçerde için verdiğin oyları çok merak ettim@xemrexxx ya da sen at
1 bölüm de olsa izledin mi Atacan`ım?Show'um damga vurmuş.
hee tmm ay ne yapacan star tv net ortamı nasılsa
1 bölüm de olsa izledin mi Atacan`ım?Show'um damga vurmuş.
Yok ben unutmam.Diğer konuda gördün kaç yıllık meselelerden oyunculara elemimi kederimi yolladım.
Yok bunu demiyorum, ay ay soruyordun ya diziler için12 Aras Bulut İynemli
10 Boran Kuzum
9 Metin Akdülger
7 Halit Ergenç
6 Çetin Tekindor
5 Meryem Uzerli
4 Onur Büyüktopçu
3 Engin Altan Düzyatan
2 Yıldıray Şahinler
1 Uğur Yücel
Senin de emeğine sağlık.ay neyse şuraya @Çiğdem- e teselli hediyesi bırakayım gece rüyasında şapar o
Ekli dosyayı görüntüle 56026
Yarışma bitti artık açıkla hadi beGizliliğe saygın olsun terbiyesiz
İzlememe gerek yok ki her 3 haberden 2'si sevişme sahnesiyle ilgiliydi. Oyunculuğu ile ilgili haber göremedim.1 bölüm de olsa izledin mi Atacan`ım?
senede 6-7 dizi yaparsanız birinden bir oyuncunun kazanması normalBiz mi kazandık yarişmayı
Benim kahramanım sizlersiniz
Can Manay burada da rakipsiz.
Can Manay karakterini oynamıyor, adeta yaşıyor Ozan Güven. Sonuna kadar hak etti, tebrikler.
İzlememe gerek yok ki her 3 haberden 2'si sevişme sahnesiyle ilgiliydi. Oyunculuğu ile ilgili haber göremedim.
Her şey haber mi?İzlememe gerek yok ki her 3 haberden 2'si sevişme sahnesiyle ilgiliydi. Oyunculuğu ile ilgili haber göremedim.
mayıs ayı oyları şöyle @Çiğdem- inYarışma bitti artık açıkla hadi beSon ay İçerde oyları. Hadi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?