S.G.A.T.
Emekli
İlk 10'da 4 karakterle Kanal D'm zirvede.Show'um damga vurmuş.
Sadece sevişme sahneleriyle gündeme gelen Ozan'ı tebrik etmiyorum, tebrikler Aras.![]()
Senin yüzündenHHAHAH kendini böyle avut ayoll başarısız sarpçılar![]()
![]()
![]()
çok iyi yapıyorsun cnm televizyonda olmayan oyuncuyu saymıyoruz etkinliklerdeShow'um damga vurmuş.
Sadece sevişme sahneleriyle gündeme gelen Ozan'ı tebrik etmiyorum, tebrikler Aras.![]()
12 Aras Bulut İynemliSenin yüzündenAllah aşkına atsana İçerde için verdiğin oyları çok merak ettim
@xemrexxx ya da sen at
![]()
Gizliliğe saygın olsun terbiyesizSenin yüzündenAllah aşkına atsana İçerde için verdiğin oyları çok merak ettim
@xemrexxx ya da sen at
![]()
1 bölüm de olsa izledin mi Atacan`ım?Show'um damga vurmuş.
hee tmm ay ne yapacan star tv net ortamı nasılsa
1 bölüm de olsa izledin mi Atacan`ım?Show'um damga vurmuş.
Yok ben unutmam.Diğer konuda gördün kaç yıllık meselelerden oyunculara elemimi kederimi yolladım.
![]()
![]()
Yok bunu demiyorum, ay ay soruyordun ya diziler için12 Aras Bulut İynemli
10 Boran Kuzum
9 Metin Akdülger
7 Halit Ergenç
6 Çetin Tekindor
5 Meryem Uzerli
4 Onur Büyüktopçu
3 Engin Altan Düzyatan
2 Yıldıray Şahinler
1 Uğur Yücel
Senin de emeğine sağlık.ay neyse şuraya @Çiğdem- e teselli hediyesi bırakayım gece rüyasında şapar o
Ekli dosyayı görüntüle 56026
Yarışma bitti artık açıkla hadi beGizliliğe saygın olsun terbiyesiz![]()
![]()
![]()
İzlememe gerek yok ki her 3 haberden 2'si sevişme sahnesiyle ilgiliydi. Oyunculuğu ile ilgili haber göremedim.1 bölüm de olsa izledin mi Atacan`ım?![]()
senede 6-7 dizi yaparsanız birinden bir oyuncunun kazanması normalBiz mi kazandık yarişmayı
Benim kahramanım sizlersiniz![]()
Can Manay burada da rakipsiz.
![]()
Can Manay karakterini oynamıyor, adeta yaşıyor Ozan Güven. Sonuna kadar hak etti, tebrikler.
İzlememe gerek yok ki her 3 haberden 2'si sevişme sahnesiyle ilgiliydi. Oyunculuğu ile ilgili haber göremedim.![]()
Her şey haber mi?İzlememe gerek yok ki her 3 haberden 2'si sevişme sahnesiyle ilgiliydi. Oyunculuğu ile ilgili haber göremedim.![]()
mayıs ayı oyları şöyle @Çiğdem- inYarışma bitti artık açıkla hadi beSon ay İçerde oyları. Hadi bekliyorum
![]()