En İyi Oyuncu Yarışması Final Sonuçları

çok düşük yaww

bu iyiydi ecünnüler yeri

İzlemesem de Nurgül iyidir bir şey demeyeceğim.

çok düşük yaww
aynen zevksiz forum işte
neyse bu arada sene boyunca her ay oylanan diziler: içerde- anne- vatanımsensin- kösem ve bodrum masalı olmuş
diğer diziler ya fire vermiş ya da erken final vfalan
reytingimiz düşük olsa da forumda iddialıymışız kudur @mrt-06
@Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @xBUGRAx

bu iyiydi ecünnüler yeri
saçını başını yolarım sus bakayım .ss

Hak konusuysa Ozan Güven`in alması lazım.İlk 3 Ozan,Halit,Onur B. olabilir

ecünnüler yerine üst sırada oslaydı dicektim be yazıyı yarım atmısım

biraz seri gitsen en azından son 10a kadar sonrasına heyecan yaparsın.Çok yavaş insanın içi çekiliyo
3 dk de 1 kişi açıklıyorum

25-HÜSEYİN AVNİ DANYAL: 27PUAN

@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey @denizz19 @xBUGRAx @mesmeso61 @FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @dreamy @pompy @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Dr. Sabahat @Sherlock @ozmoturk @soo @Dosi @MasacRE- @tolgab @Billy Kane @EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz @emree-29 @Ahmad @S.G.A.T.

Vatanım Sensin'deki performansıyla girdiğini farz ediyorum Cesur Yürek gibi aksiyon dizilerini hiç sevmem.

oooo işte kalite ayoll şuana akdar en kalitlei isim @Harunnn60

ohaa @xemrexxx leon nasıl bu sırada olur

oooo işte kalite ayoll şuana akdar en kalitlei isim @Harunnn60

ohaa @xemrexxx leon nasıl bu sırada olur
23- YILDIRAY ŞAHİNLER: 30 PUAN

KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM BAŞROL YA DA YARDIMCI BAŞROL OLMAYAN TEK KİŞİ FİNALDEKİ İSMLER İÇİNDE

@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey @denizz19 @xBUGRAx @mesmeso61 @FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @dreamy @pompy @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Dr. Sabahat @Sherlock @ozmoturk @soo @Dosi @MasacRE- @tolgab @Billy Kane @EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz @emree-29 @Ahmad @S.G.A.T.