@xemrexxx in dandik yarışmasına geçilirsen hevesin kaçar cnm aynı zamanda birde etkileyebilirBu haftada zirvede yada 2.sırada filan olurum inş.
Oruc tutanlar var iftar saati girmezlerr.ssEmre biraz erken başlatsan olmaz mı?Niye 20den sonraya saklıyorsunuz bunu.Filmlerle çekişiyor sonra
Kız @Çiğdem- keşke final oylaması yapmasaydım ne güzel Koriş 1. bitirecektikoriş 10 üzerinden 10 almalıydı birisi 9 vermiş kesin @mrt-06 yılanıdır çekemedi korişin başarısını.ss
neyse cuma akşamı herkes burada olsun saat 22:00 da başlayıp sahura bağlarız artık
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @ozmoturk @soo @Sherlock @MEnes @MasacRE- @Bully @destere @gizem ak @Dosi @Dr. Sabahat @Forumdash @Doğu @Billy Kane @EFE UYSAL @mesmeso61 @yatutarsa @Yiğitt @denizz19 @DarkLeqenD @pompy @tolgab @Ahmad @turkuazz @FaJi @Aserat @ömer karataş @MayısKralı @S.G.A.T. @xBUGRAx @ozgur2113 @Tzira @emree-29 @dizi kolik @eskici @dreamy
Benim için fark etmez.kız yarın kaç gibi müsaitsiniz ona göre açıklıcam @Çiğdem- @ozgur2113 @xBUGRAx @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @pompy
aaa bu açıklanmadımı ayoll daha bildirimelre bakamadımkız yarın kaç gibi müsaitsiniz ona göre açıklıcam @Çiğdem- @ozgur2113 @xBUGRAx @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @pompy
Benim için fark etmez.
iftardan sonra başlarızaaa bu açıklanmadımı ayoll daha bildirimelre bakamadım
22:00 açıkla öncesinde açıklama sakın cnmiftardan sonra başlarızyorumlarınızı bekliyorumsonuçları 36. dan 1. ye doğru açıklamaya karar verdim
en az 10 sayfa yorum bekliyorum senden ecünnülere yüksek puan verenlere oklava gösterirsin22:00 açıkla öncesinde açıklama sakın cnm
aa bakalım @destere konusu açar @Harunnn60 ı konustururum 10 sayfaen az 10 sayfa yorum bekliyorum senden ecünnülere yüksek puan verenlere oklava gösterirsin
sence hangi ecünnüler yüksek puan almıştıraa bakalım @destere konusu açar @Harunnn60 ı konustururum 10 sayfa
berene laf atmamlada @sokak sanati 10 sayfa konustururum oldu 20 sayfa
ayy şu @Aserat ın ecünnüsü biricikmidir nedir o tehrikeliydi ilk 3 te kesinlikle olmaması lazımsence hangi ecünnüler yüksek puan almıştır
senin parlaklardan biri çok kötü gitti
İnşallah birinci olacak çatla. Sen bir diziyi okusana önce.
İnşallah birinci olacak çatla. Sen bir diziyi okusana önce.
25 bildirim var bakacağım sahurda yaklastısenin parlaklardan biri çok kötü gitti
ayol sen bırak pörsmüş kraliçe @Çiğdem- i de @denizz19 a yılan dilinde anlat oy kullansınKraliçemiz @Çiğdem- yarın saat kaç uygun derse o zaman açıklarsın.
Kırgınlar finale çıksa ben boykot ederdim zaten iyi olmuş.ayol sen bırak pörsmüş kraliçe @Çiğdem- i de @denizz19 a yılan dilinde anlat oy kullansınayol kırgınlardan kimse finale kalmadı diye afra tafra yapıyor sanki ben oyladım kırgınları .ss oylara baksan @DarkLeqenD sihirli anneme ; @Çiğdem- kurtlar vadisine @vadikızı sex and the city e marul kafa da losta oy veriyor gibi hepsinin oyları ayrı yöne bakiyi çok değişik bir kitlesi var kırgınların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?