@xemrexxx in dandik yarışmasına geçilirsen hevesin kaçar cnm aynı zamanda birde etkileyebilirBu haftada zirvede yada 2.sırada filan olurum inş.![]()
![]()
Oruc tutanlar var iftar saati girmezlerr.ssEmre biraz erken başlatsan olmaz mı?Niye 20den sonraya saklıyorsunuz bunu.Filmlerle çekişiyor sonra![]()
Kız @Çiğdem- keşke final oylaması yapmasaydım ne güzel Koriş 1. bitirecektikoriş 10 üzerinden 10 almalıydı birisi 9 vermiş kesin @mrt-06 yılanıdır çekemedi korişin başarısını.ss
neyse cuma akşamı herkes burada olsun saat 22:00 da başlayıp sahura bağlarız artık
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @ozmoturk @soo @Sherlock @MEnes @MasacRE- @Bully @destere @gizem ak @Dosi @Dr. Sabahat @Forumdash @Doğu @Billy Kane @EFE UYSAL @mesmeso61 @yatutarsa @Yiğitt @denizz19 @DarkLeqenD @pompy @tolgab @Ahmad @turkuazz @FaJi @Aserat @ömer karataş @MayısKralı @S.G.A.T. @xBUGRAx @ozgur2113 @Tzira @emree-29 @dizi kolik @eskici @dreamy
Benim için fark etmez.kız yarın kaç gibi müsaitsiniz ona göre açıklıcam @Çiğdem- @ozgur2113 @xBUGRAx @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @pompy
aaa bu açıklanmadımı ayoll daha bildirimelre bakamadımkız yarın kaç gibi müsaitsiniz ona göre açıklıcam @Çiğdem- @ozgur2113 @xBUGRAx @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @pompy
Benim için fark etmez.![]()
iftardan sonra başlarızaaa bu açıklanmadımı ayoll daha bildirimelre bakamadım![]()
22:00 açıkla öncesinde açıklama sakın cnmiftardan sonra başlarızyorumlarınızı bekliyorum
sonuçları 36. dan 1. ye doğru açıklamaya karar verdim
![]()
en az 10 sayfa yorum bekliyorum senden ecünnülere yüksek puan verenlere oklava gösterirsin22:00 açıkla öncesinde açıklama sakın cnm![]()
![]()
![]()
aa bakalım @destere konusu açar @Harunnn60 ı konustururum 10 sayfaen az 10 sayfa yorum bekliyorum senden ecünnülere yüksek puan verenlere oklava gösterirsin![]()
sence hangi ecünnüler yüksek puan almıştıraa bakalım @destere konusu açar @Harunnn60 ı konustururum 10 sayfa
berene laf atmamlada @sokak sanati 10 sayfa konustururum oldu 20 sayfa![]()
![]()
![]()
ayy şu @Aserat ın ecünnüsü biricikmidir nedir o tehrikeliydi ilk 3 te kesinlikle olmaması lazımsence hangi ecünnüler yüksek puan almıştır![]()
senin parlaklardan biri çok kötü gitti
İnşallah birinci olacak çatla. Sen bir diziyi okusana önce.
İnşallah birinci olacak çatla. Sen bir diziyi okusana önce.![]()
25 bildirim var bakacağım sahurda yaklastısenin parlaklardan biri çok kötü gitti![]()
ayol sen bırak pörsmüş kraliçe @Çiğdem- i de @denizz19 a yılan dilinde anlat oy kullansınKraliçemiz @Çiğdem- yarın saat kaç uygun derse o zaman açıklarsın.![]()
Kırgınlar finale çıksa ben boykot ederdim zaten iyi olmuş.ayol sen bırak pörsmüş kraliçe @Çiğdem- i de @denizz19 a yılan dilinde anlat oy kullansınayol kırgınlardan kimse finale kalmadı diye afra tafra yapıyor sanki ben oyladım kırgınları .ss oylara baksan @DarkLeqenD sihirli anneme ; @Çiğdem- kurtlar vadisine @vadikızı sex and the city e marul kafa da losta oy veriyor gibi hepsinin oyları ayrı yöne bakiyi çok değişik bir kitlesi var kırgınların
![]()