En İyi Oyuncu Yarışması (Final Cuma Akşamı)

Kız @Çiğdem- keşke final oylaması yapmasaydım ne güzel Koriş 1. bitirecekti :( koriş 10 üzerinden 10 almalıydı birisi 9 vermiş kesin @mrt-06 yılanıdır çekemedi korişin başarısını.ss

neyse cuma akşamı herkes burada olsun saat 22:00 da başlayıp sahura bağlarız artık:A

@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @ozmoturk @soo @Sherlock @MEnes @MasacRE- @Bully @destere @gizem ak @Dosi @Dr. Sabahat @Forumdash @Doğu @Billy Kane @EFE UYSAL @mesmeso61 @yatutarsa @Yiğitt @denizz19 @DarkLeqenD @pompy @tolgab @Ahmad @turkuazz @FaJi @Aserat @ömer karataş @MayısKralı @S.G.A.T. @xBUGRAx @ozgur2113 @Tzira @emree-29 @dizi kolik @eskici @dreamy

Yarın akşam evde olmucam büyük ihtimal teyzem kazanan şimdiden başarılar dileyeyim ben:D

Kraliçemiz @Çiğdem- yarın saat kaç uygun derse o zaman açıklarsın. :bhr:
ayol sen bırak pörsmüş kraliçe @Çiğdem- i de @denizz19 a yılan dilinde anlat oy kullansın :A ayol kırgınlardan kimse finale kalmadı diye afra tafra yapıyor sanki ben oyladım kırgınları .ss oylara baksan @DarkLeqenD sihirli anneme ; @Çiğdem- kurtlar vadisine @vadikızı sex and the city e marul kafa da losta oy veriyor gibi hepsinin oyları ayrı yöne bakiyi çok değişik bir kitlesi var kırgınların:A

ayol sen bırak pörsmüş kraliçe @Çiğdem- i de @denizz19 a yılan dilinde anlat oy kullansın :A ayol kırgınlardan kimse finale kalmadı diye afra tafra yapıyor sanki ben oyladım kırgınları .ss oylara baksan @DarkLeqenD sihirli anneme ; @Çiğdem- kurtlar vadisine @vadikızı sex and the city e marul kafa da losta oy veriyor gibi hepsinin oyları ayrı yöne bakiyi çok değişik bir kitlesi var kırgınların:A
Kırgınlar finale çıksa ben boykot ederdim zaten iyi olmuş. :):):):):)