En İyi Oyuncu Yarışması--Aralık Ayı-- Oylama Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neyse oy kullanan sayısında içerde fark atmış
vatanım sensin de @denizz19 un kırgınlara tokadı yapıştırmış
@mrt-06 @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici @Forumdash @destere @Bully @Harunnn60 @Aserat

kız seni bir sallarım adriana limanın kucağına düşersin hasetlikten çatlar ölürsün.ss
10 arası puan verebiliyoruz 1 ve 2 puanlar 1 defa ayoll ve 15 oyuncu koymussun çoğuda kız bunlara nasıl puanlama yapacam ben şimdi

@destere de oylayacakmı ayoll .A
tabisi de
4 tanecik dizi izliyormuş o koca totosuna yakışmadı.ss neyse kiralık aşk haberi okuyordum şu resmi alttan gördüm kuru kız dekolte giymiş dedim resmin tamamını görünce ben şok 😱 iyi ki @destere görmemiş atılırdı senin oğlana hor kullanırdı

oğlanı boşver ben sana şu yarışmanı soracaktım orda karakterlerimi oyluyoruz oyuncularımı

izlemediğimiz dizi karakterine puan veremiyormuyuz son durum nedir

oğlanı boşver ben sana şu yarışmanı soracaktım orda karakterlerimi oyluyoruz oyuncularımı

izlemediğimiz dizi karakterine puan veremiyormuyuz son durum nedir
attığım listelerdeki oyuncuları oylayacaksın işte
izliyorum dediğin dizileri attım sadece

attığım listelerdeki oyuncuları oylayacaksın işte
izliyorum dediğin dizileri attım sadece
bende diyorum niye hepsi tanıdık diye
demek ordan kurtardık durumu yalnız bu şekilde batırmak istediğim karakterler elimden kurtulmuş oluyor

hayat bazen tatlıdırda loçko ve nadir nasıl olmaz en iyi oyuncularımızdan @xemrexxx
😱😱😱

oylarimi yolladim izledigim dizilerde degisiklik olursa bildiririm @xemrexxx

oylarını gönderenler: @Çiğdem- @dosimosi @yader @pompy @ozmoturk teşekkürler erkenden gönderdiğiniz için

göndermeyenler : @destere @denizz19 @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı @mrt-06 @soo @Aserat @Bully @FaJi @MasacRE- @MEnes @Billy Kane @EFE UYSAL @eskici @Felon @tolgab @MayısKralı @Diyar Semran @hasancrtk16 @turkuazz @gizem ak @papuleoo

diyar semran isimli arkadaş foruma girmiyor 3 haftadır yerine biri lazım @Sherlock @Tzira @yatutarsa @sürgünüm oy kullanır mısınız