Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oynamadın oynamadın 3 gündür. Tam diskalife etmek için girdiğimde oynamaya başlamışsın. Bende forumda mesaj yazmadın diye farketmedim. Şimdi benide finale almadı seni de :S
istedğim zamn oynarım baksana oynuyomu oynamıyo mu diye allahalla bi konu mesaj yaz heycan olsun diye biraz geç onadım hemn fırsatdan istifa ediyon ozan
Diskalife'yi kaldırma yok maalesef.
Ayrıca yarı final belirleneli 3 gün olmuş. Normalde 1 günden sonra diskalifiye ediyordukta bu sefer bıraktım biraz.
Neyse 2500 puan sana. 3000 Temperature'ye
1500'de bana
ilk defa bugün denemen başlıca suç
Foruma girmesen anlaırm. Baktım 3 gün olmuş. Forumada giriyor dedim taktığı falan yok turnuvayı diskalifiye ettim. Zamanında oynayacaksınız sorun yaşamamak için.
Yoksa rakibim elensin finale çıkayım rep kazanayım diye düşünmedim düşünmemde.
Amacım turnuvanın başarılı bir şekilde tamamlanmasıydı olmadı.
Suçum şu baştan belirtmem gerekirdi 2 gün içinde oynamayan diskalifiye diye. Ama bu turnuvada sonsuza kadar sürmemeli demi.
Zaten kırmızı alarm veriyor diskalifiye edilmesi için 3 günlükler.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.