Yahu altı üstü dandik bir lig işteYok bence İrfan da zorlanır o rolde. Ozan giderse merkeze adam şart zaten.
Bizim Gustavo'yu elden çıkarıp oraya bir tane çapa almamız lazım. Çapa-İrfan-Özil modeli ligin altını üstüne getirir.
Yahu altı üstü dandik bir lig işteYok bence İrfan da zorlanır o rolde. Ozan giderse merkeze adam şart zaten.
LG olmaz başka bir formül bul. 😡Yahu altı üstü dandik bir lig işteFatih Terim'in maçlarda çıkardığı orta sahalara bakın
Bizim Gustavo'yu elden çıkarıp oraya bir tane çapa almamız lazım. Çapa-İrfan-Özil modeli ligin altını üstüne getirir.
Bence çapaya da gerek yok. Çapa yerine ayağı daha düzgün, defanstan bizi çıkarabilecek biri de olur. Ben Biglia'ya tamamdım şahsen.Yahu altı üstü dandik bir lig işteFatih Terim'in maçlarda çıkardığı orta sahalara bakın
LG bitti abi yapacak bir şey yok gönderiyoruz onu.LG olmaz başka bir formül bul. 😡
Genç bul gençBence çapaya da gerek yok. Çapa yerine ayağı daha düzgün, defanstan bizi çıkarabilecek biri de olur. Ben Biglia'ya tamamdım şahsen.Sosa da yapıyor bu görevi ama Biglia net 1-2 gömlek daha iyi bu konuda.
İkinizde uğursuz uğursuz konuşmayın. 😡Bence çapaya da gerek yok. Çapa yerine ayağı daha düzgün, defanstan bizi çıkarabilecek biri de olur. Ben Biglia'ya tamamdım şahsen.Sosa da yapıyor bu görevi ama Biglia net 1-2 gömlek daha iyi bu konuda.
------
LG bitti abi yapacak bir şey yok gönderiyoruz onu.![]()
İrfan'ı merkezde kullanmayalım sağ kanata atalım. Tempolu çapa/regista bulmak zor iş bayağı para basmak lazım.Genç bul gençÖzil-İrfan diyorum oraya ciğersiz bir adam lazım.
Maaşı çok, Fener'in bir defansif orta sahaya 3.5 verebilmesi mümkün değil.İkinizde uğursuz uğursuz konuşmayın. 😡
Yaa ne kanadı Orço ya elinde İrfan gibi bir canavar var kanatta harcayamayız. Bu arada Pelkas'ı da 6-8 arası satarsak şahane olur çünkü ona da yer yokİrfan'ı merkezde kullanmayalım sağ kanata atalım. Tempolu çapa/regista bulmak zor iş bayağı para basmak lazım.İrfan'ı kanata atıp 8 numara alırız.
------
Maaşı çok, Fener'in bir defansif orta sahaya 3.5 verebilmesi mümkün değil.![]()
Aslan besliyorsan , yediğine bakmayacaksın.İrfan'ı merkezde kullanmayalım sağ kanata atalım. Tempolu çapa/regista bulmak zor iş bayağı para basmak lazım.İrfan'ı kanata atıp 8 numara alırız.
------
Maaşı çok, Fener'in bir defansif orta sahaya 3.5 verebilmesi mümkün değil.![]()
Ozan çok değişik bir oğlan. Hiç ortası yok. Bir maçta ya çok iyi ya da çok kötü. İyi olunca tek başına maç alır kötü olunca da hiç çekilmiyor.Atiba.
------
Tam tersi en overrated isimlerinden biri.
Aynen bence de onu satabiliriz.Yaa ne kanadı Orço ya elinde İrfan gibi bir canavar var kanatta harcayamayız. Bu arada Pelkas'ı da 6-8 arası satarsak şahane olur çünkü ona da yer yok![]()
Evet istikrarsızlığı da problem. Dediğim gibi satarsak güzel olur.Ozan çok değişik bir oğlan. Hiç ortası yok. Bir maçta ya çok iyi ya da çok kötü. İyi olunca tek başına maç alır kötü olunca da hiç çekilmiyor.