En İyi Merkez Orta Saha | Fav10 - Futbolun Enleri (2020-2021 Sezonu)

En iyi merkez orta saha sizce hangisi?

• Adama Traoré | Hatayspor

Oy: 0 0.0%
  • Berkay Özcan | Başakşehir

• Lewis Baker | Trabzonspor

• Aytaç Kara | Kasımpaşa

• Oghenekaro Etebo | Galatasaray

• İrfan Can Kahveci | Başakşehir/Fenerbahçe

• Diğer (Lütfen Yorumlarda Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok bence İrfan da zorlanır o rolde. Ozan giderse merkeze adam şart zaten.
Yahu altı üstü dandik bir lig işte :A Fatih Terim'in maçlarda çıkardığı orta sahalara bakın :A

Bizim Gustavo'yu elden çıkarıp oraya bir tane çapa almamız lazım. Çapa-İrfan-Özil modeli ligin altını üstüne getirir.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yahu altı üstü dandik bir lig işte :A Fatih Terim'in maçlarda çıkardığı orta sahalara bakın :A

Bizim Gustavo'yu elden çıkarıp oraya bir tane çapa almamız lazım. Çapa-İrfan-Özil modeli ligin altını üstüne getirir.
LG olmaz başka bir formül bul. 😡

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Bence çapaya da gerek yok. Çapa yerine ayağı daha düzgün, defanstan bizi çıkarabilecek biri de olur. Ben Biglia'ya tamamdım şahsen. :D Sosa da yapıyor bu görevi ama Biglia net 1-2 gömlek daha iyi bu konuda.
------

LG olmaz başka bir formül bul. 😡
LG bitti abi yapacak bir şey yok gönderiyoruz onu. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bence çapaya da gerek yok. Çapa yerine ayağı daha düzgün, defanstan bizi çıkarabilecek biri de olur. Ben Biglia'ya tamamdım şahsen. :D Sosa da yapıyor bu görevi ama Biglia net 1-2 gömlek daha iyi bu konuda.
Genç bul genç :A Özil-İrfan diyorum oraya ciğersiz bir adam lazım.

------

LG bitti abi yapacak bir şey yok gönderiyoruz onu. :A
İkinizde uğursuz uğursuz konuşmayın. 😡

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Genç bul genç :A Özil-İrfan diyorum oraya ciğersiz bir adam lazım.
İrfan'ı merkezde kullanmayalım sağ kanata atalım. Tempolu çapa/regista bulmak zor iş bayağı para basmak lazım. :D İrfan'ı kanata atıp 8 numara alırız. :D
------

İkinizde uğursuz uğursuz konuşmayın. 😡
Maaşı çok, Fener'in bir defansif orta sahaya 3.5 verebilmesi mümkün değil. :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İrfan'ı merkezde kullanmayalım sağ kanata atalım. Tempolu çapa/regista bulmak zor iş bayağı para basmak lazım. :D İrfan'ı kanata atıp 8 numara alırız. :D
------

Yaa ne kanadı Orço ya elinde İrfan gibi bir canavar var kanatta harcayamayız. Bu arada Pelkas'ı da 6-8 arası satarsak şahane olur çünkü ona da yer yok :A

• Güldürdün
------

Aslan besliyorsan , yediğine bakmayacaksın. :D

• Güldürdün
Yaa ne kanadı Orço ya elinde İrfan gibi bir canavar var kanatta harcayamayız. Bu arada Pelkas'ı da 6-8 arası satarsak şahane olur çünkü ona da yer yok :A
Aynen bence de onu satabiliriz.

Başak'da da orada iyi oynuyordu, bizde de iyi oynadı. Oyun kurucu kanat iyidir. :D
------

Ozan çok değişik bir oğlan. Hiç ortası yok. Bir maçta ya çok iyi ya da çok kötü. İyi olunca tek başına maç alır kötü olunca da hiç çekilmiyor.
Evet istikrarsızlığı da problem. Dediğim gibi satarsak güzel olur. :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...