bu sonfinaldeyiz. ve ilk ve buyuk olasilikla son programim olur . 1 ay sonrada ben kayiplara karisacagim
Oha final miydi?finalde demeseydin bunu
bu sonfinaldeyiz. ve ilk ve buyuk olasilikla son programim olur . 1 ay sonrada ben kayiplara karisacagim
kız çene çalma sonuç açıkla en son 53 oy diyordun kaçta bitecekgüya senle zevkler uyuşuyordu @Aserat
inşallah. uzun sureli gidecem forumdanOha final miydi?Şansıma.
@Dosi umarım son değildir, bir dahakine katılırız biz de.Ben geldim yarışmalar mı bitiyor?
inşallah. uzun sureli gidecem forumdanhayırlisı.
profilinde yazmistim belki gelene kadar giderim diye ama karsilastik
@tolsteyevski
3p-Tüm zamanların en büyük müzik dehaların başında gelen ismi, Ludwig Van Beethoven - dınınınınnnnn!?!
2p- Efsanevi intikam öyküsünün notalara dökülmüş hali - Ezel Soundtrack/Unutamıyorum
1p- Türk sinema tarihinin belki de en iyi en özgün müziği, unutulmaz bir efsane: Hababam Sınıfı soundtrack
Titanic'e iyi vermemişse görür o. ssgüya senle zevkler uyuşuyordu @Aserat
Gördüm mesajını, karşılaşmamız iyi oldu. Bi ara özelden konuşalım yine.inşallah. uzun sureli gidecem forumdanhayırlisı.
@tolsteyevski
3p-Tüm zamanların en büyük müzik dehaların başında gelen ismi, Ludwig Van Beethoven - dınınınınnnnn!?!
2p- Efsanevi intikam öyküsünün notalara dökülmüş hali - Ezel Soundtrack/Unutamıyorum
1p- Türk sinema tarihinin belki de en iyi en özgün müziği, unutulmaz bir efsane: Hababam Sınıfı soundtrack
efsane bir ölümü hakettin @Tolstoyevski .ssinşallah. uzun sureli gidecem forumdanhayırlisı.
@tolsteyevski
tamam konusuruz. ilk özel mesaj yazıstiğım kişisin 😉Gördüm mesajını, karşılaşmamız iyi oldu. Bi ara özelden konuşalım yine.Neyse konu dışı yazmayayım, sonra konuşuruz.
sen geldiğine sene @Dosi 2.sezonda bir haftanın konseptini en iyi parlağı seçmeye ayırır benceGördüm mesajını, karşılaşmamız iyi oldu. Bi ara özelden konuşalım yine.Neyse konu dışı yazmayayım, sonra konuşuruz.
dur ikinci turda belki göğe çıkarirsinefsane bir ölümü hakettin @Tolstoyevski .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?