- Reaksiyon puanı
- 114,263
- Puanı
- 1,060
ay ben insanlari kovaliyorum suan ozeldeAma kaanın dediği gibi bayağı hesap açtı kimse artık
ay ben insanlari kovaliyorum suan ozeldeAma kaanın dediği gibi bayağı hesap açtı kimse artık
facebooktan eski üyelere sorayım mı
Forumun huzurunu kaçırıp duruyordu iştekötü bir sebepten dolayimi banlandi? sans verin ya belki iyidir artik
ay ben insanlari kovaliyorum suan ozelde
kullanmadiki 😡facebooktan eski üyelere sorayım mısen pompy reyise oy kullandırttın mı
@pompy reyis oy kullanırmısın oy kullanırsan dizide dosiyi canlı bomba yapıp patlatabilirsinkullanmadiki 😡
4 yepyeni kisiye yolladim az evvel
5 kisye yolladim simdi@pompy reyis oy kullanırmısın oy kullanırsan dizide dosiyi canlı bomba yapıp patlatabilirsin
pompy reyiz her yıl ortalama 7-8 patlamalı kopmalı dizi yazıyor5 kisye yolladim simdi
ya beni öldurmuyorki. ölumsuzmusum hem biz senle evliyiz onun dizisinde
6 kisiye yolladim yüzsüz gibi
@Bully @xemrexxx @EFE UYSAL benden bukadar
şu listeyi atsana bir benim oyuncu yarışmasındaki lsiteyle karşılaştırayım belki birini buluruz5 kisye yolladim simdi
1 saat kaldi finalimize ya yetismez artik :Spompy reyiz her yıl ortalama 7-8 patlamalı kopmalı dizi yazıyortabi biz anlamaıyoruz orası başka
şu listeyi atsana bir benim oyuncu yarışmasındaki lsiteyle karşılaştırayım belki birini buluruz
jüri başkanın yok mu senin onun oyunu artır 1 puanı 2 puan olsun1 saat kaldi finalimize ya yetismez artik :S
var @turkuazz ama haksizlik olmasin o zaten 5 vermis birine sonrakine 3 vermisjüri başkanın yok mu senin onun oyunu artır 1 puanı 2 puan olsun
5 kisye yolladim simdi
Emre ileAaa kimle evliymişsin kızz
Sonuçlardan önce bir yemek yesen güzel olurdu, kaç saat sürecek, aç açına zor olur sunmasıEmre ileonu köpege cevirmisim iste Dodo benim kiz
yemek yiyemedim daha :S @Bully elektirik geldide , Oy yuzunden yemek yapmaya vaktim olmadi
ne yapayim esitligi bozmak gerekir. 7 kisiye oy yolladim arti pompye tekrar yazdim arti @tolgab 10. haftayi yapmamisti hatirlattimSonuçlardan önce bir yemek yesen güzel olurdu, kaç saat sürecek, aç açına zor olur sunması
Emre ileonu köpege cevirmisim iste Dodo benim kiz
yemek yiyemedim daha :S @Bully elektirik geldide , Oy yuzunden yemek yapmaya vaktim olmadi
Peki sen sonuçları açıklarken bir anda üst üste 7 tane oy yağarsa napacanne yapayim esitligi bozmak gerekir. 7 kisiye oy yolladim arti pompye tekrar yazdim arti @tolgab 10. haftayi yapmamisti hatirlattim
pompy oylamayacak.senaryosu SIKINTI yasiyormus
ben ilk basta aciklayacagim 28 Oyu belirledimPeki sen sonuçları açıklarken bir anda üst üste 7 tane oy yağarsa napacanGeçende sıkıntı yaşamıştın hatırlarsan
O da kötü bir durum, sayılan oylarla birinin, sayılmayan oylarla başka birinin şampiyon olması meselaben ilk basta aciklayacagim 28 Oyu belirledimonlari sona atarim zaten 1-3 degilmi. hesaplamasi kolay
pompy guzellere oy vermiyormus. yarismamizi acikladim umarim oy atar
@Bully oy aciklandigi an gelen oylar kabul olmayacak
ben zaten o 7 kisiye sahneleri atmadim. sadece sordum oylarmisiniz diyeO da kötü bir durum, sayılan oylarla birinin, sayılmayan oylarla başka birinin şampiyon olması mesela
Sen açıklamaya başladıktan sonra yazarsın olmazsa oy atmayın kabul olmayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?