yanlız çiğdem parantez içinde seni belirtmiş yine art niyeti var sana teyzeciğim
yanlız çiğdem parantez içinde seni belirtmiş yine art niyeti var sana teyzeciğim
bakalim diğer haftalardada helal olsun diyecenmi ?helal olsın çikinellaya![]()
Kimmiş o hain Poyraz antisine bu özgüvengaliba 3. haftanın ilk puanında vardı
![]()
Ben olabilirimKimmiş o hain Poyraz antisi2.haftada yok yani güzel
![]()
hatirlamiyorumki ikinci haftayi puanlar 11 diye geldi hesaplamisyim sonra düzeltip bastan hesapladimKimmiş o hain Poyraz antisi2.haftada yok yani güzel
![]()
sonuncu fragman konusunda güveniyorum @mrt-06 üyeleri tehdit etmiştir yüksek point verin diye; şikesi anlaşılmasın diye bnm mustili fragmana da yüksek verdirtmiştirbakalim diğer haftalardada helal olsun diyecenmi ?![]()
Abla 11 puan en düşük puan oluyor niye teşekkür ettin bana.
Daha dün etiket attım baktınmıBir daha da Diriliş videosu izlemem.![]()
![]()
Atacan -10 yedi sevinsonuncu fragman konusunda güveniyorum @mrt-06 üyeleri tehdit etmiştir yüksek point verin diye; şikesi anlaşılmasın diye bnm mustili fragmana da yüksek verdirtmiştir![]()
Sana hiç yakışmadı o fragman ama mecburen yüksek verdik. ss Hürrem'in geberdiği fragmanı seçeydin ya. sssonuncu fragman konusunda güveniyorum @mrt-06 üyeleri tehdit etmiştir yüksek point verin diye; şikesi anlaşılmasın diye bnm mustili fragmana da yüksek verdirtmiştir![]()
10 küsür olunca iyi sanmıstırSen kimdin. İyi puan mi verdim sana.s.s
Etiket geldi de bakacak vakit olmadı kanka, bu gece inşallahDaha dün etiket attım baktınmı![]()
Abla 11 puan en düşük puan oluyor niye teşekkür ettin bana.![]()
o kaliteyi herkes anlamaz daha sıradan bişi olsun dedimSana hiç yakışmadı o fragman ama mecburen yüksek verdik. ss Hürrem'in geberdiği fragmanı seçeydin ya. ss