Ne eee.Ben şikayet edeceğim seni sonra banlanacaksın ve seni satıp yoluma devam etmiş olacağım.O değil de ciddi ciddi ikimiz eleneceğiz galiba.
Aslında senin bana düşük vericeni biliyodum bende karşılık sana düşük vermek istedim ama vicdanım el vermedi.
8 vermişsin mersiKaç verdim sana.
Dilin başka aklin başka demiş hangisi doğru acabaNe eee.Ben şikayet edeceğim seni sonra banlanacaksın ve seni satıp yoluma devam etmiş olacağım.O değil de ciddi ciddi ikimiz eleneceğiz galiba.
Edit: Ne banlanması ulan diskalifiye olacaksın işte.
Yoo niye gitsinmoralinmi gitti ne
Sende biliyosun çok iyi fragman olduğunu zaten 1 vererek iyice dikkat çekmek istemedim 2 verdin ki daha az çekesin.Ben bu hafta ile kutarabilirim ilk haftamda iyiydi bi 2. Hafta rezil.
2 puanda bir şey. Düşük deyip kalbimi kırma.
8 vermişsin mersiBen sana düşük verdim ama, hiç bilinmeyen bir dizi ile gelmişsin. Kösem koyaydın bari
Hislerimiz karşılıklı.@Bully @xemrexxx dediki ne demek Poyraza 1 Kaan fazla üzülmeden puanımı hemen açikla dedi
Bully -Poyraz Karayel 10
mrt-06 - My 123 Mustafa'nın ölüme gidişi 9
vadikızı - Söz 8
Efe Uysal - Arka Sokaklar 7
denizz19 - Vatanım Sensin (vatan millet sakaryayla anca bu ka puan alırsın) 6
ozmoturk - Masum (sana yorum yok simgeci) 5
sokak sanatı - Bana Hicran De (fikrim olmasa da aslı için <3 ) 4
DarkLeqenD - Şeref Meselesi (neyin kafası bu.ss) 3
Faji - Leyla ile Mecnun (overrop dizi) 2
Billy Kane - Diriliş (bizimle diilsin) 1
Esma Sultan ve Fikret'in dayak combosunda boğul inşallah@Bully @xemrexxx dediki ne demek Poyraza 1 Kaan fazla üzülmeden puanımı hemen açikla dedi
Bully -Poyraz Karayel 10
mrt-06 - My 123 Mustafa'nın ölüme gidişi 9
vadikızı - Söz 8
Efe Uysal - Arka Sokaklar 7
denizz19 - Vatanım Sensin (vatan millet sakaryayla anca bu ka puan alırsın) 6
ozmoturk - Masum (sana yorum yok simgeci) 5
sokak sanatı - Bana Hicran De (fikrim olmasa da aslı için <3 ) 4
DarkLeqenD - Şeref Meselesi (neyin kafası bu.ss) 3
Faji - Leyla ile Mecnun (overrop dizi) 2
Billy Kane - Diriliş (bizimle diilsin) 1
İste biz böyle oyunlar girmiyoruz direkt 1Sende biliyosun çok iyi fragman olduğunu zaten 1 vererek iyice dikkat çekmek istemedim 2 verdin ki daha az çekesin.
Arka Sokaklar antileri çıkar bence sevinme hemen
Sende biliyosun çok iyi fragman olduğunu zaten 1 vererek iyice dikkat çekmek istemedim 2 verdin ki daha az çekesin.
6 final puanı toopladım şimdiden?Arka Sokaklar antileri çıkar bence sevinme hemen
OoOooO yorum yok.Yok 1 puan poyraz varken size düşmezdi. Gecenin kraliçesi dahi 1 alamazdı Poyraz karşısında.
Önemli olan istikrar kanka, umarım devamını getirebilirsin6 final puanı toopladım şimdiden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?