Türk dizisi gibi görüyorum onu o yüzden.Saçma bir detaya takılacağım ama, neden hepsi yabancı da, "13 Reasons Why" Türkçe.
Türk dizisi gibi görüyorum onu o yüzden.Saçma bir detaya takılacağım ama, neden hepsi yabancı da, "13 Reasons Why" Türkçe.
Güncelerim bu günlerde. Yeni diziler izlemeyeceğim uzunca bir süre. Bugün eski mesajımı alıntılarken bir kaç ayda baya değiştiğini farkettimGÜNCEL TOP10 EN SEVDİĞİM DİZİ LİSTEM
1 FRIENDS 2 Pretty Little Liars 3 Mom 4 LOST 5 The Originals 6 The Big Bang Theory 7 How I Met Your Mother 8 Ölmek İçin 13 Sebep 9 American Horror Story 10 Modern Family
Sizden de güncel liste bekliyorum.@phoebebuffay @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @Çiğdem @bazinga @Dosi @MasacRE @Yiğitt @Silinmiş Üye @haluk792 @xemrexxx @Forumdash @alperuz @DarkLegenD @Araf @Sherlock @Turkuazz ....
Dikkatimi çeken dizilerdendi ama izlemedim. Sanırım biraz Atypical gibi. O kadar içselleştirmişsin ki, yerli dizi olarak görüyorsun bak.Türk dizisi gibi görüyorum onu o yüzden.Saçma değil gayet mantıklı bir detaya takılmışsın.
Bakabilirsin şimdi.Dikkatimi çeken dizilerdendi ama izlemedim. Sanırım biraz Atypical gibi. O kadar içselleştirmişsin ki, yerli dizi olarak görüyorsun bak.
Yeni izlediğin dizilerle beraber güncel listeni paylaşacak mısın bizimle@Araf
yalnız bunu yazarken yeni dizilere ilgim yok dedikten sonra BB, BCS, Sherlock ve LCDP izledim
2010 öncesi dizilerde takılı kalmadım fazla@MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock
ben yukarda aklıma gelenleri yazmiştım ama bir okadar daha izlediklerim vardı, özellikle komedi dizileri çok izledim.
Niye şaşırdınGÜNCEL TOP10 EN SEVDİĞİM DİZİ LİSTEM
1 FRIENDS 2 Pretty Little Liars 3 Mom 4 LOST 5 The Originals 6 The Big Bang Theory 7 How I Met Your Mother 8 Ölmek İçin 13 Sebep 9 American Horror Story 10 Modern Family
Sizden de güncel liste bekliyorum.@phoebebuffay @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @Çiğdem @bazinga @Dosi @MasacRE @Yiğitt @Silinmiş Üye @haluk792 @xemrexxx @Forumdash @alperuz @DarkLegenD @Araf @Sherlock @Turkuazz ....
tabikiYeni izlediğin dizilerle beraber güncel listeni paylaşacak mısın bizimle
Senin listeden Lost, HIMYM ve 13 Reasons Why'ın ilk sezonu hariç izlediğim dizi bile yokGÜNCEL TOP10 EN SEVDİĞİM DİZİ LİSTEM
Sıralı liste çok zor gerçekten, en iyisi sırasız yapmak gibi duruyor böyle bir durumdatabikiama bi sıralama yapacaksam BCS ve BB kısmında zorlanabilirimay bi de Sherlock var. Neyse sıralama olarak değilde en sevdiğim sırasız top10 yaparim
GÜNCEL TOP10 EN SEVDİĞİM DİZİ LİSTEM
Senin listeden Lost, HIMYM ve 13 Reasons Why'ın ilk sezonu hariç izlediğim dizi bile yokDaha çok komedi ağırlıklı gitmişsin, ben liste yapsam komedilere yer kalmaz herhalde ki zaten pek fazla da izlediğim komedi yokYaparım belki ben de, bir bakmak lazım izlediklerime
Anam dersin bitirme projesi hazırlayın dedim, siz sıvacılar tuhafsınız.Liste yapmak olsun, yorum yapmak olsun, tablo hazırlamak olsun bunlar zor işler Atacan beyciğim.İlerleyen dönemde izlediklerime de baktıktan sonra yapabilirim belki, zirvede Breaking Bad var ama o kesin, gerisi sıralamayı belirler herhalde.
Anam dersin bitirme projesi hazırlayın dedim, siz sıvacılar tuhafsınız.
PLL bende de aslında 1.liği paylaşıyor.Buyur @mrt-06 cım
GÜNCEL TOP10 EN SEVDİĞİM DİZİ LİSTEM
1 Pretty Little Liars 2 Orange is the New Black 3 Stranger Things 4 How I Met Your Mother 5 La Casa de las Flores 6 Fuller House 7 Brooklyn Nine-Nine 8 Grace and Frankie 9 Anne With an E 10 Once Upon a Time
Bir anda sayamam ne yapayım, bir bakmam lazım izlediğim tüm dizilereAnam dersin bitirme projesi hazırlayın dedim, siz sıvacılar tuhafsınız.
Yabancı dizilerde komedileri daha çok seviyorum ben de absürd bir kişiliğim hoşuma gidiyor.
PLL'nin yeri çok ayrı bende finalini saymazsak.PLL bende de aslında 1.liği paylaşıyor.Eline sağlık.
Hayatında toplam kaç yabancı dizi izlemişsindir ortalama bir sayı versen, merak ettim.Bir anda sayamam ne yapayım, bir bakmam lazım izlediğim tüm dizilere
Evet sen finalini beğenememiştin hatırlıyorum.PLL'nin yeri çok ayrı bende finalini saymazsak.
Niye şaşırdın@Tolstoyevski
Bir anda sayamam ne yapayım, bir bakmam lazım izlediğim tüm dizilere
Ben de 2 kez izledim diziyi, ingilizce altyazı mantıklı. Konuyu bildiğiniçin anlamakta zorluk çekmezsin, zaten genç ağırlıklı bir kadro olduğu için cümleler basit ve anlaşılır.Hayatında toplam kaç yabancı dizi izlemişsindir ortalama bir sayı versen, merak ettim.
Evet sen finalini beğenememiştin hatırlıyorum.Zaten asıl final 6.sezonda.
Ben yeniden başlayabilirim (3 olacak) ama bu sefer ingilizce altyazılı izlerim dilimi geliştirmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?