En İyi 10 Yabancı Dizi Listeniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
GÜNCEL TOP10 EN SEVDİĞİM DİZİ LİSTEM
1FRIENDS
2Pretty Little Liars
3Mom
4LOST
5The Originals
6The Big Bang Theory
7How I Met Your Mother
8Ölmek İçin 13 Sebep
9American Horror Story
10Modern Family

Sizden de güncel liste bekliyorum. :X @phoebebuffay @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @Çiğdem @bazinga @Dosi @MasacRE @Yiğitt @Silinmiş Üye @haluk792 @xemrexxx @Forumdash @alperuz @DarkLegenD @Araf @Sherlock @Turkuazz ....
Güncelerim bu günlerde. Yeni diziler izlemeyeceğim uzunca bir süre. Bugün eski mesajımı alıntılarken bir kaç ayda baya değiştiğini farkettim :Z

• Beğendim
Reactions: mrt-06
  • Harika
Reactions: Dosi
1FRIENDS
2Pretty Little Liars
3Mom
4LOST
5The Originals
6The Big Bang Theory
7How I Met Your Mother
8Ölmek İçin 13 Sebep
9American Horror Story
10Modern Family

Sizden de güncel liste bekliyorum. :X @phoebebuffay @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @Çiğdem @bazinga @Dosi @MasacRE @Yiğitt @Silinmiş Üye @haluk792 @xemrexxx @Forumdash @alperuz @DarkLegenD @Araf @Sherlock @Turkuazz ....
Niye şaşırdın :A @Tolstoyevski

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yeni izlediğin dizilerle beraber güncel listeni paylaşacak mısın bizimle :A
tabiki :Z ama bi sıralama yapacaksam BCS ve BB kısmında zorlanabilirim :F ay bi de Sherlock var. Neyse sıralama olarak değilde en sevdiğim sırasız top10 yaparim :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
1FRIENDS
2Pretty Little Liars
3Mom
4LOST
5The Originals
6The Big Bang Theory
7How I Met Your Mother
8Ölmek İçin 13 Sebep
9American Horror Story
10Modern Family

Senin listeden Lost, HIMYM ve 13 Reasons Why'ın ilk sezonu hariç izlediğim dizi bile yok :A Daha çok komedi ağırlıklı gitmişsin, ben liste yapsam komedilere yer kalmaz herhalde ki zaten pek fazla da izlediğim komedi yok :A Yaparım belki ben de, bir bakmak lazım izlediklerime :D

• Güldürdün
tabiki :Z ama bi sıralama yapacaksam BCS ve BB kısmında zorlanabilirim :F ay bi de Sherlock var. Neyse sıralama olarak değilde en sevdiğim sırasız top10 yaparim :F
Sıralı liste çok zor gerçekten, en iyisi sırasız yapmak gibi duruyor böyle bir durumda :A

• Harika
Reactions: Dosi
Buyur @mrt-06 cım :A

1Pretty Little Liars
2Orange is the New Black
3Stranger Things
4How I Met Your Mother
5La Casa de las Flores
6Fuller House
7Brooklyn Nine-Nine
8Grace and Frankie
9Anne With an E
10Once Upon a Time

• Harika
1FRIENDS
2Pretty Little Liars
3Mom
4LOST
5The Originals
6The Big Bang Theory
7How I Met Your Mother
8Ölmek İçin 13 Sebep
9American Horror Story
10Modern Family

Liste yapmak olsun, yorum yapmak olsun, tablo hazırlamak olsun bunlar zor işler Atacan beyciğim. :A İlerleyen dönemde izlediklerime de baktıktan sonra yapabilirim belki, zirvede Breaking Bad var ama o kesin, gerisi sıralamayı belirler herhalde. :A

• Güldürdün
Senin listeden Lost, HIMYM ve 13 Reasons Why'ın ilk sezonu hariç izlediğim dizi bile yok :A Daha çok komedi ağırlıklı gitmişsin, ben liste yapsam komedilere yer kalmaz herhalde ki zaten pek fazla da izlediğim komedi yok :A Yaparım belki ben de, bir bakmak lazım izlediklerime :D
Liste yapmak olsun, yorum yapmak olsun, tablo hazırlamak olsun bunlar zor işler Atacan beyciğim. :A İlerleyen dönemde izlediklerime de baktıktan sonra yapabilirim belki, zirvede Breaking Bad var ama o kesin, gerisi sıralamayı belirler herhalde. :A
Anam dersin bitirme projesi hazırlayın dedim, siz sıvacılar tuhafsınız. :A

Yabancı dizilerde komedileri daha çok seviyorum ben de absürd bir kişiliğim hoşuma gidiyor. :D

Buyur @mrt-06 cım :A

1Pretty Little Liars
2Orange is the New Black
3Stranger Things
4How I Met Your Mother
5La Casa de las Flores
6Fuller House
7Brooklyn Nine-Nine
8Grace and Frankie
9Anne With an E
10Once Upon a Time
PLL bende de aslında 1.liği paylaşıyor. :bhr: Eline sağlık. :Z

• Harika
Reactions: alperuz
Bir anda sayamam ne yapayım, bir bakmam lazım izlediğim tüm dizilere :A
Hayatında toplam kaç yabancı dizi izlemişsindir ortalama bir sayı versen, merak ettim. :A

PLL'nin yeri çok ayrı bende finalini saymazsak. :A :A
Evet sen finalini beğenememiştin hatırlıyorum. :A Zaten asıl final 6.sezonda. :F

Ben yeniden başlayabilirim (3 olacak) ama bu sefer ingilizce altyazılı izlerim dilimi geliştirmek için. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and alperuz
Hayatında toplam kaç yabancı dizi izlemişsindir ortalama bir sayı versen, merak ettim. :A

Evet sen finalini beğenememiştin hatırlıyorum. :A Zaten asıl final 6.sezonda. :F

Ben yeniden başlayabilirim (3 olacak) ama bu sefer ingilizce altyazılı izlerim dilimi geliştirmek için. :A
Ben de 2 kez izledim diziyi, ingilizce altyazı mantıklı. Konuyu bildiğiniçin anlamakta zorluk çekmezsin, zaten genç ağırlıklı bir kadro olduğu için cümleler basit ve anlaşılır. :bhr:

• Beğendim