'En Özlenilen Dizi 2010-2015' | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen yaptıysan varım, aserat falansa istemem. 😉
Bana ait. Fikir benim herşey benim
geçen senede yapmıştım. Bu sene @Tolstoyevski yardımcı oluyor.
Aserat ile ortak hiç etkinliğim yok merak etme

------

68 diziye ulaşmış bulunmaktayız. Konuya eklendi.

Son düzenleme:
Tamamdır, neyseki eklenenleri de ayrı ayrı belirtmiştim kutuda yoksa tek tek bu konuyu gezmek zorunda kalırdık.

Reactions: Dosi
Haldolu. An itibari ile 72 dizi oldu. Artık kolaylıkla eklerim direk konuya ama umarım daha da gelmez
sayı netleşince konu sayısı turlar vs. planlama yaparım
En başta olması gereken şeyi en sonda düşünerek kendimi de senin gibi fazladan yormuş oldum ama olsun geç olsun güç olmasın.

En başta olması gereken şeyi en sonda düşünerek kendimi de senin gibi fazladan yormuş oldum ama olsun geç olsun güç olmasın.
Sorun değil. Biraz başımız ağrıdı ama geçer

Bu arada ilk zamanlar sadece isimleri yazarım. İleriki turlarda Jeneriklere yer veririm. Fazla öneri gelirmi bilmem ama 100e kadar yolu var ama 80i geçmese daha iyi tabiki
haftalık 1 tur için kolay olur.

Diğer dizileri okumadım bile.

Tabii ki Yalan Dünya. Leyla ile Mecnun dahil olmak üzere o listede Yalan Dünya ile yarışacak bir diİ göremiyorum, herkesin şahsi fikri, konu benim için kapanmıştır.

@Dosi Hayırlı olsun yarışma ilgi alacaktır Biraz araştırma yapıp bazı dizileri katabiliriz 😊

Emeğine sağlık şimdiden.
@Dosi

Şu anda net bir favorim değil, “favorilerim” diyebileceğim diziler var. İnşallah @Forumdash yetişir bu etkinliğe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...