'En Özlenilen Dizi 2010-2015' | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne çok yazılmayan dizi varmış
1 değil iki tane Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk bölümü gelir bu diziler ile
tanıtırım bu dizileri
zaten bu etkinlik Şubat başı başlar
Daha erken başlasın canım, şu sıralar hareketsiz yine forum.

Ben sevdiğim dizileri ekletmiştim zaten jeneriklerle ama bunu nasıl atlamışım bilmiyorum.

Reactions: Dosi
Daha erken başlasın canım, şu sıralar hareketsiz yine forum.

Ben sevdiğim dizileri ekletmiştim zaten jeneriklerle ama bunu nasıl atlamışım bilmiyorum.
Belki Forumdash gelir diye erteliyorum. Ona Ocak öncesi başlamaz demiştim ve Ocak geldi. Olmadı 10 gün sonra başlarız
bakarım duruma

Reactions: Özgür
Ne boykotu ya unut o kelimeyi.
Alanında bilgimin olduğu etkinliklere katılıyorum.

Ama ben o programda tanıttığıma eminim
belki çok sevdiğinden önceki sezonda tanıttım
@Tolstoyevski
Tols 2. Sezon konularına baktı
Olabilir, sonradan jenerik yapmışlardı ama 2-3 bölüm kullanılıp sonra eski haline dönmüştü. Onu kullanmışsın demek ki.

Hayırlı olsun, kolay gelsin.
@Dosi

İzlediğim diziler favorim tabii ki, iyi olan kazansın.

Güzel bir etkinlik. Hayırlı olsun. Listede sevdiğim diziler var fakat Ulan İstanbul ve 1 Erkek 1 Kadın ı da görmek isterdim. Tabi 2015 yılı içinde final yapanlar dahil oluyorsa. İkisi de 2015 yılında final yapmıştı.

2015'te final yaptılarsa dahil oluyorlar.
@Dosi

Reactions: soo and Dosi
Kanıt
Acayip Hikayeler
Kaçak Gelinler
Kardeş Payı

Bunlarda benden olsun;
Tempolu ve yoğun bir etkinlik olacağı ortada;
Şimdiden kolay gelsin;
İyi Çalışmalar dilerim @Dosi

Son düzenleme:
Reactions: Angelica and Dosi
Poyraz Karayel

Kiralık Aşk

Vatanım Sensin

İçeride

Söz

Bunlarda benden olsun;
Şimdiden kolay gelsin;
Finali 31 Aralık 2015'ten sonra olan diziler etkinlikte yer alamıyor. Bu durumda bu beş dizinin hiçbiri yer alamıyor.

Hocam ben burda Leyla ile Mecnun övmeye başlasam sana teknik olarak, sinematik olarak, senaryo olarak, oyunculuk olarak her alanda ve her dalda zirve olduğunu tek tek kanıtlayabilirim. Lütfen bunu isteme benden ama istersen yaparım...
Ortada gerçekten bir abartı olsa bunu da en objektif biçimde söyleyebileceğimi düşünüyorum ama ortada herhangi bir abartı yok... Keşke olsa ama yok maalesef...

Leyla ile Mecnun popülaritesinden dolayı sevilmedi, tam olarak Leyla ile Mecnun olduğundan dolayı sevildi. Kendisi gibi bir iş hiç bir zaman yapılmadığından ve hiç bir zaman yapılamayacağından dolayı sevildi. Ki başlarda hiç de popüler falan değildi, sonradan milletin birbirine söylemesiyle iyice popülerleşti. Ve o sonradan izleyenlerin bir çoğu Leyla ile Mecnun'un gerçek ruhunu anlamayan tiplerdir buna emin olabilirsin. Olay tutma tutmama meselesi de değil. Ne yani çok tutan, çok izlenen ve çok büyük fan sayısına sahip olan diziler en iyisi mi diyeceğiz... Alakası bile yok. Bu kıyası elbette herkes kendi içinde yapar. Herkesin kendince en iyisi bu demeye hakkı vardır. Ancak genel geçer kuralları göz önüne alıp yerli diziler içerisinde gidip de mesela (tamamen örnek veriyorum) Arka Sokaklar'a en iyisi diyen birinin en iyi kıstasını önemsemezsin. Sanat eserlerine aykırı bir yorum olur bu. Sinematik bilgi ve birikimi olan kişilerin dediklerini dinlersin daha çok. Yerli diziler içerisinde bir kıyas yapıyoruz burada ve bu kalite kıstasları göz önüne alındığında Leyla ile Mecnun'un senin dediğin gibi ilk 10 dışında olsun veya tamam güzel dizi de çok abartılıyor gibi yorumlar olsun bunlar göz önüne alınmaz... Çünkü gerçekten komik yorumlardır bunlar... Leyla ile Mecnun'la ilgili hiç bir yorum abartı değildir ve hiç bir zaman da olmayacaktır...

Poyraz Karayel

Kiralık Aşk

Vatanım Sensin

İçeride

Söz

Bunlarda benden olsun;
Şimdiden kolay gelsin;
Tols zaten yazmış. Dizilerin başlangıç kısmı önemli değil ama 2010-2015 arası final şart

------

2015'te final yaptılarsa dahil oluyorlar.
@Dosi
Aynen, finali 2016'ya sarkmamışsa olur. Baya iyi diziler eksikmiş listede

Reactions: The_Erinch
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...