Yaaaaaa bırakın şu masalları vallaha gına geldi artık skljglsgjlkjlsk
Dram izlemek istesem dram izlerim banane komedi dizisinin dramından? İsmail abi balıkmış aman ne büyük bir dram gözlerimden yaşlar aktı cidden
Geniş Aile'nin rakipleri nasıl Yalan Dünya falan oluyor ayrıca
Yalan Dünya bir kere sitcom Geniş Aile sitcom değil
L&M bu kadar orijinal bir yapımsa at esprisini ve buna benzer birçok şeyi direkt Geniş Aile'den arak yapmasaydı keşke. 2010'a kadar hiçbir dizide at esprisi yapılmasın Geniş Aile'yle başlasın ama onun patentini L&M alsın kusura bakmayın ama öyle bir dünya da yok
Ayrıca popüler değil zorla popüler olan işleri sevmiyorsun biliyorum hocam ama şimdi kendine de itiraf et L&M aşırı popüleştirildi. Nasıl malum organlar şimdi ismini tenezzül edemeyeceğim dinin falan ekmeğini yediyse L&M de mesela çayın ekmeğini yedi, sömürdü. Karikatür dergilerinin ekmeğini yedi. Ben L&M'yi hala severim bak o konuda aynıyım. Ben L&M'nin abartılmasını sevmiyorum
Senaristinin, oyuncusunun, yapımcısının havalarını sevmiyorum. O kadar iyiyseniz yine yapın niye yapamıyorsunuz? Ben de Özledim niye tutmadı diğer projeler niye L&M gibi tutmadı mesela
Uzun lafın kısası L&M sevdiğim 3-4 komedi dizisinden biridir Türkiye topraklarında. Ama işte Menes gibi gelip burada, başka yerlerde rakipsisiz havasına girerseniz ben de abarttığınızı söylerim
Komedide dram umrumda değil ben beni güldürmesine bakıyorum. O yüzden Geniş Aile her zaman bana göre 1-2 adım daha önde olacak.