aa kız olursa çiğse düşünüyorum aslında hafif yağmur demek hem benim ismimede uygun olur@Çiğdem- sen ne koycaksin cocuguna![]()
Çiğse ne beaa kız olursa çiğse düşünüyorum aslında hafif yağmur demek hem benim ismimede uygun olur![]()
![]()
![]()
erkek olursa babası seçsin![]()
haha değişik kullanılmayan bir isim işteÇiğse ne be
Erkek olursa Çınar olsun![]()
Şu bahane de var : Nasilsa erkeğin soyadini aliyor ismi kadin koymali diyehaha değişik kullanılmayan bir isim iştebaşkada olabilir tabi ama bence kız olursa anne erkek olursa baba koymalı ve anneler babalar karışmamalı
![]()
Şu bahane de var : Nasilsa erkeğin soyadini aliyor ismi kadin koymali diyehaha değişik kullanılmayan bir isim iştebaşkada olabilir tabi ama bence kız olursa anne erkek olursa baba koymalı ve anneler babalar karışmamalı
![]()
aa tabi çınar ismide güzel çağrı falanda iyi hem kıza hem erkeğe uygunŞu bahane de var : Nasilsa erkeğin soyadini aliyor ismi kadin koymali diye
Ama Çınar olursa iyi olur hayatı iyi gider Lale devrindeki gibi her kız ona bakar
Şu bahane de var : Nasilsa erkeğin soyadini aliyor ismi kadin koymali diye
Ama Çınar olursa iyi olur hayatı iyi gider Lale devrindeki gibi her kız ona bakar![]()
Kısmet önce hamile ol bebeginde hastalik olmasin sonra isim koyarsinaa tabi çınar ismide güzel çağrı falanda iyi hem kıza hem erkeğe uygun![]()
![]()
![]()
hahha aa en önce koca bulayımdaKısmet önce hamile ol bebeginde hastalik olmasin sonra isim koyarsin![]()
Aklima @xemrexxx in tuhaf dizisi jane to virginmiydi neydi o geldihahha aa en önce koca bulayımda![]()
![]()
![]()
Icerdedeki gıcık kız oynuyorduhhahah aa türkiyedede uyarlaması yapılmış hemen yayından kaldırılmıiştı@xemrexxx in o tuhaf dizilerini kendisindne başka izleyen olmuyor vlla
![]()
![]()
![]()
Ne iş eskiciEcemnedenini anladiniz iste söylemeye gerek yok
![]()
Cocuklarina koymalik olmusPelinsu ve Berkecan.![]()
Zamanla düşüncem değişir mi bilmem ama çocuk yapmayı düşünmüyorum.Ne iş eskici
Cocuklarina koymalik olmus![]()
Aniden bir gecede olabilcek bir sey oZamanla düşüncem değişir mi bilmem ama çocuk yapmayı düşünmüyorum.![]()
Ne alaka ulan.Aniden bir gecede olabilcek bir sey o![]()
Olaylar ansizin gelisirse ve yaninda önlem aletin yoksa olur yani hiç zor değilNe alaka ulan.Önlem alınabilir çok mu zor.
![]()