aa kız olursa çiğse düşünüyorum aslında hafif yağmur demek hem benim ismimede uygun olur@Çiğdem- sen ne koycaksin cocuguna
Çiğse ne beaa kız olursa çiğse düşünüyorum aslında hafif yağmur demek hem benim ismimede uygun olur
erkek olursa babası seçsin
haha değişik kullanılmayan bir isim işte başkada olabilir tabi ama bence kız olursa anne erkek olursa baba koymalı ve anneler babalar karışmamalıÇiğse ne be
Erkek olursa Çınar olsun
Şu bahane de var : Nasilsa erkeğin soyadini aliyor ismi kadin koymali diyehaha değişik kullanılmayan bir isim işte başkada olabilir tabi ama bence kız olursa anne erkek olursa baba koymalı ve anneler babalar karışmamalı
Şu bahane de var : Nasilsa erkeğin soyadini aliyor ismi kadin koymali diyehaha değişik kullanılmayan bir isim işte başkada olabilir tabi ama bence kız olursa anne erkek olursa baba koymalı ve anneler babalar karışmamalı
aa tabi çınar ismide güzel çağrı falanda iyi hem kıza hem erkeğe uygunŞu bahane de var : Nasilsa erkeğin soyadini aliyor ismi kadin koymali diye
Ama Çınar olursa iyi olur hayatı iyi gider Lale devrindeki gibi her kız ona bakar
Şu bahane de var : Nasilsa erkeğin soyadini aliyor ismi kadin koymali diye
Ama Çınar olursa iyi olur hayatı iyi gider Lale devrindeki gibi her kız ona bakar
Kısmet önce hamile ol bebeginde hastalik olmasin sonra isim koyarsinaa tabi çınar ismide güzel çağrı falanda iyi hem kıza hem erkeğe uygun
hahha aa en önce koca bulayımdaKısmet önce hamile ol bebeginde hastalik olmasin sonra isim koyarsin
Aklima @xemrexxx in tuhaf dizisi jane to virginmiydi neydi o geldi Bi adamin spermlerini bi kadina koyuyolardi yanlisiklahahha aa en önce koca bulayımda
Icerdedeki gıcık kız oynuyordu O kizi ben bi kara para askta sevmistim çünkü tuba ve engin çiftini sevememistimhhahah aa türkiyedede uyarlaması yapılmış hemen yayından kaldırılmıiştı @xemrexxx in o tuhaf dizilerini kendisindne başka izleyen olmuyor vlla
Ne iş eskiciEcem nedenini anladiniz iste söylemeye gerek yok
Cocuklarina koymalik olmusPelinsu ve Berkecan.
Zamanla düşüncem değişir mi bilmem ama çocuk yapmayı düşünmüyorum.Ne iş eskici
Cocuklarina koymalik olmus
Aniden bir gecede olabilcek bir sey oZamanla düşüncem değişir mi bilmem ama çocuk yapmayı düşünmüyorum.
Ne alaka ulan. Önlem alınabilir çok mu zor.Aniden bir gecede olabilcek bir sey o
Olaylar ansizin gelisirse ve yaninda önlem aletin yoksa olur yani hiç zor değilNe alaka ulan. Önlem alınabilir çok mu zor.