Aha 2 bölüm kaldı sezon finaline indirmeye üşeniyorum illa TV'den mi izlemem lazım.
Bu sezon izlemiyodun Vadi'yi?
Aha 2 bölüm kaldı sezon finaline indirmeye üşeniyorum illa TV'den mi izlemem lazım.
Bu sezon izlemiyodun Vadi'yi?
İndir de izleyiver işte. Çok mu zor?
Fks14 post: 1386611' Alıntı:
.qu. İntikam?
XanTier post: 1386093' Alıntı:
İndir de izleyiver işte. Çok mu zor? [/FONT..]
2'si bende var hiç komedi dizisi izlemiyor musun.Sanırım kimse... Kurtlar Vadisi,Suskunlar ve Karadayı 3'lemesini bir arada izleyen varsa olabilir.
2'si bende var hiç komedi dizisi izlemiyor musun.
gundix123 post: 1386663' Alıntı:Denk geldikçe Doksanlar ve Seksenler. Ama sıkı takipçisi değilim.
Genel olarak kaçırmadığım komesi dizileri:Geniş AileCennet Mahallesi ve bu kategoriye dahilse Hayat Bilgisi.
Aaaa Geniş Aile Hayat Bilgisi Cennet Mahallesi bend çok severim.
- - - Ekleme - - -
Ama Hayat Bilgisi tam komedi sayılmaz.
Aynen Hayat Bilgisin'de hersey var.
mrt-06 post: 1386715' Alıntı:Canım dizim benim sıkıldıkça izlerim @XanTier bilir kaç kere izlediğimi.
Ben niyesi hiç sıkılmadım....gundix123 post: 1386716' Alıntı:2.kez izledikten sonra 3. sıkıyor sanki.
mrt-06 post: 1386719' Alıntı:Ben niyesi hiç sıkılmadım....
Direk yüksek kalitede indir?mrt-06 post: 1386654' Alıntı:Kolaydı demi? Önce en düşük kalitede indirip video programı ile kalitesini yükseltip sonra formatını değiştirip televizyondan izliyorum kolay mı.
Bilmez olaydımmrt-06 post: 1386715' Alıntı:Canım dizim benim sıkıldıkça izlerim @XanTier bilir kaç kere izlediğimi.
gundix123 post: 1386725' Alıntı:Avatarında ki resimden de anlaşılacağı üzere sen 10 kerede izlesen yine sıkılmazsın. 😀d
Haluk?xBUGRAx post: 1387067' Alıntı:Genel olarak Billy Kane.
Yaz dizileri arasında
sokak sanati 007At EveN cookies
gundix123 post: 1386725' Alıntı:Avatarında ki resimden de anlaşılacağı üzere sen 10 kerede izlesen yine sıkılmazsın. 😀d
Hayatımın bir parçası oldu izledikçe izleyesim geliyor.XanTier post: 1386753' Alıntı:Direk yüksek kalitede indir?
Aynştayn was here
- - - Ekleme - - -
Bilmez olaydım
- - - Ekleme - - -
Zaten sıkılmamıiş da