En Çok Kazanan Yabancı Dizi Yıldızlarını Forbes Açıkladı!

Sofia'yı diyorum, ne yaptıda 80 milyon aldı.
30 milyon nere 80 milyon nere.

Gerçi modelmiş,resminide gördüm durum şekillendi, ben gidiyorum.

Yaa çok popi ve sempatik biri bir kaç yerde izledim sevilebilecek biri tabi Kardashian poposuna sahip olmasıda etken tabi.

Yaa çok popi ve sempatik biri bir kaç yerde izledim sevilebilecek biri tabi Kardashian poposuna sahip olmasıda etken tabi.
Hepiniz toplaşıp konuda dalga mı geçiyonuz.

Listede herkes 30 milyona oynarken bu 80 milyona oynuyor. Tl veya bin demiyoruz arkadaşlar burada.
Diziden değildir muhtemelen reklamdır alayı.

Listede herkes 30 milyona oynarken bu 80 milyona oynuyor. Tl veya bin demiyoruz arkadaşlar burada.
Dizi rakamları değil. Dizi + film + reklam vs her şey içinde. Öyle olunca da o kadar büyük farkla önde olması çok normal.

Ayrıca süper bir kadındır beni dinleyip Modern Family izleseniz siz de seversiniz de işte izleyen yok.

Konudaki ayrıntıyı kaçırmışsın kadın diziden bölüm başı 325 bin alıyor buda 8 milyon dolar falan ediyor geri kalan reklamdır tabi.
Yıllık kazanç yani o dediğimiz.

%90'nın reklam geliri olduğuna şüphe yok tabi.

Milyonlardan bahsediyoruz, çıldırmış olmalısınız. Ne kadar süper olabilir ki.

Konudaki ayrıntıyı kaçırmışsın kadın diziden bölüm başı 325 bin alıyor buda 8 milyon dolar falan ediyor geri kalan reklamdır tabi.
Yıllık kazanç yani o dediğimiz.
Resmini gördükten sonra anladım onu zaten, reklam forever.

%90'nın reklam geliri olduğuna şüphe yok tabi.

Milyonlardan bahsediyoruz, çıldırmış olmalısınız. Ne kadar süper olabilir ki.

Resmini gördükten sonra anladım onu zaten, reklam forever.

Boş yere uğraştırdın.