Sofia'yı diyorum, ne yaptıda 80 milyon aldı.Hangisi Sandra mı.![]()
Gerçi modelmiş,resminide gördüm durum şekillendi, ben gidiyorum.
Sofia'yı diyorum, ne yaptıda 80 milyon aldı.Hangisi Sandra mı.![]()
Sofia'yı diyorum, ne yaptıda 80 milyon aldı.30 milyon nere 80 milyon nere.
Gerçi modelmiş,resminide gördüm durum şekillendi, ben gidiyorum.![]()
Hepiniz toplaşıp konuda dalga mı geçiyonuz.Yaa çok popi ve sempatik biri bir kaç yerde izledim sevilebilecek biri tabi Kardashian poposuna sahip olmasıda etken tabi.
![]()
Dizi rakamları değil. Dizi + film + reklam vs her şey içinde. Öyle olunca da o kadar büyük farkla önde olması çok normal.Hepiniz toplaşıp konuda dalga mı geçiyonuz.
Listede herkes 30 milyona oynarken bu 80 milyona oynuyor. Tl veya bin demiyoruz arkadaşlar burada.Diziden değildir muhtemelen reklamdır alayı.
![]()
Hepiniz toplaşıp konuda dalga mı geçiyonuz.
Listede herkes 30 milyona oynarken bu 80 milyona oynuyor. Tl veya bin demiyoruz arkadaşlar burada.Diziden değildir muhtemelen reklamdır alayı.
![]()
%90'nın reklam geliri olduğuna şüphe yok tabi.Dizi rakamları değil. Dizi + film + reklam vs her şey içinde. Öyle olunca da o kadar büyük farkla önde olması çok normal.
Ayrıca süper bir kadındır beni dinleyip Modern Family izleseniz siz de seversiniz de işte izleyen yok.![]()
Resmini gördükten sonra anladım onu zaten, reklam forever.Konudaki ayrıntıyı kaçırmışsın kadın diziden bölüm başı 325 bin alıyor buda 8 milyon dolar falan ediyor geri kalan reklamdır tabi.Yıllık kazanç yani o dediğimiz.
![]()
%90'nın reklam geliri olduğuna şüphe yok tabi.
Milyonlardan bahsediyoruz, çıldırmış olmalısınız. Ne kadar süper olabilir ki.
Resmini gördükten sonra anladım onu zaten, reklam forever.![]()
Çok çok büyük bir şansım tutmadıkca, bilgisayar mühendisi olarak onun bir sende kazandığı 80milyon doları bırak 20'de 1'ini bile kazanamam.Boş yere uğraştırdın.![]()
Çok çok büyük bir şansım tutmadıkca, bilgisayar mühendisi olarak onun bir sende kazandığı 80milyon doları bırak 20'de 1'ini bile kazanamam.![]()
Biz 5 tl felan düşürünce inatla yerden alırız, o milyonunu kaybeder üzülmez.O zaman kadına bana 20'de 1'i ver ne istersen yapayım diyelim.![]()
Biz 5 tl felan düşürünce inatla yerden alırız, o milyonunu kaybeder üzülmez.![]()
O yüzden dedim ne yapıyorda bu kadar kazanıyor, herkes çok normalmiş gibi bu çok iyi oyuncu yazmış, ayıptır yani.Aynen yaa bende öyle olmak istiyorum.![]()