sen gazlı içermisin ?Ara sıra kaçamak yapmayı ihmal etme.
sen gazlı içermisin ?Ara sıra kaçamak yapmayı ihmal etme.
Ben süt ve kolada içerim.Dişlerimide fırçalarım.
binde bir o da azıcık yerim.Ara sıra kaçamak yapmayı ihmal etme.
Süt ile kolayı mı karıştırıyorsun?Ben süt ve kolada içerim.Dişlerimide fırçalarım.
Bazen ama alışkanlığım yok.sen gazlı içermisin ?
Aynen kardeşim çayla nescafeyi karıştırırım.Sonra meyve suyla kolayı karıştırarak içerim kardeşim Aynen öyle yaparımSüt ile kolayı mı karıştırıyorsun?
Süt ve kola ayrı kardeşimBazen ama alışkanlığım yok.
İyi bari miden bulanmıyor.Aynen kardeşim çayla nescafeyi karıştırırım.Sonra meyve suyla kolayı karıştırarak içerim kardeşim Aynen öyle yaparım
------
Süt ve kola ayrı kardeşim
Ayrı günlerde ama.Aynı gün değil benim midem çöplük gibidir bulanmazİyi bari miden bulanmıyor.
Haliç 1 senin mide 2Ayrı günlerde ama.Aynı gün değil benim midem çöplük gibidir bulanmaz
Haliç kim kardeşim?Sanada tavsiye ederim sende karman karışık iç miden bulanmazHaliç 1 senin mide 2
Saol, ben almayayım.Haliç kim kardeşim?Sanada tavsiye ederim sende karman karışık iç miden bulanmaz
Sevgili başarılı beni her bölüm ağlatan @haluk792 senarist bey hazretleri çoklu seçim bölümünü koysanız olmuyor muEn Çok Hangi Tür Çikolata Tüketiyorsunuz?
Oy ve yorum atınız.
a) Sütlü
b) Fıstıklı
c) Fındıklı
d) Bitter
e) Diğer (Lütfen belirtiniz)
Ekli dosyayı görüntüle 98018
Saol, ben almayayım.
[/QUO Alanada mani olmayam.Teklif var israr yok kardeşim
Hepsi.
Çikolata olsun da ne olursa olsun.
[/QAcılıda dahilmi
Aynen öyleHepsi.
Ver kardeşim Angelica Haluk markalı foto pay yaptıHepsini tüketiyorum fark etmez yeter ki marka vereyim mi bilemedim ama o marka gibi su ile karıştırılmış kakao olmasın
Beyaz çikolatanın tadını nasıl buluyorsun?Benim damak tadıma pek uymadı.Hepsi.
A101'in tablet çikolatalarıHepsini tüketiyorum fark etmez yeter ki marka vereyim mi bilemedim ama o marka gibi su ile karıştırılmış kakao olmasın