En Çok Hangi Aylardan Nefret ediyorsunuz ??

china_shangai post: 1441465' Alıntı:
aynen bende yaz aylarını pek sevmem benim aylarım kış aylarıdır

aynen abi kış daha güzel soğuktan donuyosun ama güzeldir :D

EYLUL
EKIM
KASIM
ARALIK
OCAK
SUBAT
MART
NISAN
MAYIS HAZİRAN

OHA BU ARADA KONUYU BEN ACMISIM 😱

Kışın da yazın da ayrı güzelliği var bence. Kışın uyumak çok güzel oluyor. Yazın terlemekten uyuyamıyorsun. Yine de en sevmediğim ay Eylül herhalde. Okulların başladığı ay çünkü. :) Sonra alışıyorsun.

Nefret etmek değil de MY olmadığı için Haziran - Temmuz - Ağustos onların haricinde Kasım. :D

Bully post: 1441800' Alıntı:
Kışın da yazın da ayrı güzelliği var bence. Kışın uyumak çok güzel oluyor. Yazın terlemekten uyuyamıyorsun. Yine de en sevmediğim ay Eylül herhalde. Okulların başladığı ay çünkü. :) Sonra alışıyorsun.

Evet yha haklisin

Bully post: 1441800' Alıntı:

Kışın uyumak gerçekten çok güzel. :) :)

mrt-06 post: 1442542' Alıntı:
Son 2 3 gündür Ankara buz gibi yorgana sarılıp yatmayı özledim geçen kış kış olmadı ki. :(

Evet mesele geçen kış kar yağmadı adam gibi. :( Soğuktu ama buz gibi de değildi Ankara. Umarım bol bol kar yağar bu kış.

Ben gecelerin adamı oldugumdan akşam erken olsun gündüz geç olsun.Kış olsun bizim olsun yağmur yağsı şimsek çaksin sıcak sıcak çayımı içeyim.Bundan güzel aylar olamaz heralde:X Sevmediğim ay mayıs-hazıran-temmuz-ağustos