En Çok Özlenen Diziler Belli Oldu!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Yeni sezonla birlikte birçok dizinin hayatımıza girdiği şu günlerde deyim yerindeyse eski dizilere özlem de günden güne artıyor.

Eski zamanların en çok izlenen dizileriyle ilgili bir anket düzenleyen sacitaslan.com sitesi yarışmanın anketinde takipçilerine en çok özledikleri diziyi sordu. Ve bunun neticesinde çıkan sonuçlara göre ise zirvenin sahibi Show Tv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın üstlendiği ''ADINI FERİHA KOYDUM'' oldu.

İkinci sırada yer alan dizi ise Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün'ü buluşturan dizi ''ASİ'' yer alıyor.

Son olarak üçüncü sırada yer alan dizi ise Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştıkları ''AŞK-I MEMNU'' yer alıyor.

Yarışmaya katılan diziler arasında ayrıca Asmalı Konak, Muhteşem Yüzyıl, İkinci Bahar, Ezel, Çemberimde Gül Oya vs dizilerde yer aldılar.

Çıkan sonuçlara göre ilk 3 ise şu şekilde oy aldı :

1.832 (%25.6) Adını Feriha Koydum
1.795 (%25) Asi
1.207 (%16.7) Aşk-ı Memnu

thumbnail_1410017389.jpg

Son düzenleme:
Ben listeye göre sıralarsam

Aşkı memnu
Suskunlar
Asi
Ezel
Muhteşem Yüzyıl derdim.(My yeni bitti o akdar özlemedim daha.:)

Akp sihirli annemi mahaf etti ah be gamze özer içinizde casus var görmüyorsunuz defneye tam rol teklif etmeyi götürmek için planlıyor yarışmadanda elenince 1 gün sonra götürürüm diyor ardından ölüyor 1gün sonra tesadüfmü bu @xemrexxx @Yiğitt polis üstünü örtüyor kerem altan Akp millet vekili seda telciler Akp millet vekili yani örtmece var o yüzden sihirli annemin olmaması Hükümetin işi

Akp sihirli annemi mahaf etti ah be gamze özer içinizde casus var görmüyorsunuz defneye tam rol teklif etmeyi götürmek için planlıyor yarışmadanda elenince 1 gün sonra götürürüm diyor ardından ölüyor 1gün sonra tesadüfmü bu @xemrexxx @Yiğitt polis üstünü örtüyor kerem altan Akp millet vekili seda telciler Akp millet vekili yani örtmece var o yüzden sihirli annemin olmaması Hükümetin işi
@denizz19 diyorum size :A
Bilemiyorum pompycim :)

Aşkı Memnu, Avrupa Yakası. :)

Adını Feriha Koydum'u mundar ettiler ondan içimden gelmedi özlemek...

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919