emreemreu'dan Yepyeni Proje : Dizilerdeki En Favori Karakteriniz ?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,107
Puanı
1,060
Evet arkadaşlar ömrümüz yeterse yaz için bir proje başlatmayı düşünüyorum. Projede dizilerdeki en favori karakterlerinizi seçeceksiniz. Her diziden 2 en favori karakter üst tura çıkacak ve üst turdan da en favori karakterler yarı finale, oradan finale çıkacak ve en favori karakter belirlenmiş olacak :)

Saygılar !

Bazı malum arkadaşlar Polat'ın üst turlara çıkması için baya uğraşacaklardır ama bence çok şansı yok Polat'ın. gerçi benim de akıma karakter diyince ilk Polat geldi. :) Ama oyuncu denseydi hiç aklıma gelmezdi, bence en iyi oyuncu çok farklı olacak en favori karakterden.

Söylemeyi unutmuşum. Bitmiş diziler bu listede olmayacaktır. Devam eden dizilerden de bazıları olmayacaktır. Sadece forumumuzda bölümü olan dizilerin konusu açılacaktır :)

Ayrıca bu proje tamamıyla bana aittir. Başkasının projeyle ilgilenmesi durumunda gereken işlem yapılacaktır :)

Sadece söylemek istedim ben
biggrin.gif
Başarılar :D

İffet-Fatmagül-Feriha bu isimleri yazdım çünkü dizilerini tek başlarına götürmeyi başarıyorlar ve zaten dizilerini izleyen genel kitle bu isimleri görmek için izliyorlar :)