Neden perhizde misin?A a a almıyım.Yemek yemiyorum bu arada.
Neden perhizde misin?A a a almıyım.Yemek yemiyorum bu arada.
Vay beeeBu haftalık mesaj sayacım.Hatırlattığın iyi olsun.Ufak bir hesap hatası yapmışım.
Yok yok şimdi yemem yemiyorum.Neden perhizde misin?
Neden şaşırdın? Netice İnsanız şaşar, beşeriz.Vay beee
Bilmem hayret ettimNeden şaşırdın? Netice İnsanız şaşar, beşeriz.
Bende seni seviyorum @Alos cugum tesekkur ederim sagolasin
Sağol Allah razı olsun bende iyi ki tanimisim senin gibi birisini cabuk isindim zaten@EmreCan ablacımm cnm nice mesajlara inşAllah tebrikler ediyorum iyi ki tanıdım dediğim insanlardansın cnm benim nice mesajlarda buluşmak dileğiyle
Ekli dosyayı görüntüle 99148
Tesekkur ederim hep birlikte insallah sanirim biriyle Hayrettin konusu acmistik da vallahi kime dediğimi hatırlamıyorum hediyen icin tesekkur ederimNice mesajlar daha yazman dileğiyle. İşte hediyelerin
Ekli dosyayı görüntüle 99144
Hayrettin'i seviyordun diye hatırlıyorum.
Menajerimi Araya konuk olunca yazmıştın bir şeyler benim aklımda kalan oBende seni seviyorum @Alos cugum tesekkur ederim sagolasin
Sağol Allah razı olsun bende iyi ki tanimisim senin gibi birisini cabuk isindim zatenhediyen icin tesekkur ederimİnsallah hep birlikte
Tesekkur ederim hep birlikte insallah sanirim biriyle Hayrettin konusu acmistik da vallahi kime dediğimi hatırlamıyorum hediyen icin tesekkur ederim
çok tebrikler.Çok teşekkür ederim daha nicelerine hep beraber inşallah
Çok teşekkür ederim sağolasın inşallah
İlk başta aktiftim evet ceza felan yemistim felan hedef Fav üye olup konu açmaktı da hevesmiş ya aslindaSenin etkinliğini hatırlıyorum evetCok teşekkür ederim bu arada
Hafızan cok iyi ben hatirlamiyorum bileeMenajerimi Araya konuk olunca yazmıştın bir şeyler benim aklımda kalan o
Sagol Halukçok tebrikler.
Teşekkürler, sende iyi ki varsın. Hep birlikte yazacağız inşallah.Güzel Kardeşim, klavyene kuvvet.
Nice mesajların olsun.
Forum sizlerle güzel, bol bol yazın..
İyi Ki Varsın
Sağol Haluk teşekkür ederimm.çok tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?