EmreCan 3000'ler Kulübünde!

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
24,015
Puanı
1,060
Yaptığı sıcak ve samimi yorumlarıyla son zamanlarda forumun ilgisini çeken, sevilen üyesi @EmreCan 3000'ler kulübünde.

Tebrikler @EmreCan hep beraber nice nice 3000'lere. :Z

hercai2_16_9_1586523717-670x371.jpg

images (13).jpeg

maxresdefault-9.jpg

20210204_230340.jpg

Tebrikler @EmreCan
En favori güzel etkinliğimin kadrolu jürisi :A
foruma ilk adım attığın dönemlerde o ara aktiftin ama sonra ara verip son aylarda tekrardan aktif oldun. Bizlerle daha nice mesajlara :bhr:

Tebrik ederim @EmreCan nice mesajlara.
Çok teşekkür ederim daha nicelerine hep beraber inşallah :bhr:
Tebrik ederim @EmreCan bu forumda hep birlikte daha nice Mesajlara (257)
Çok teşekkür ederim sağolasın inşallah :bhr:

Tebrikler @EmreCan
En favori güzel etkinliğimin kadrolu jürisi :A
foruma ilk adım attığın dönemlerde o ara aktiftin ama sonra ara verip son aylarda tekrardan aktif oldun. Bizlerle daha nice mesajlara :bhr:
İlk başta aktiftim evet ceza felan yemistim felan hedef Fav üye olup konu açmaktı da hevesmiş ya aslinda :A Senin etkinliğini hatırlıyorum evet :A Cok teşekkür ederim bu arada :bhr:

Çok teşekkür ederim daha nicelerine hep beraber inşallah :bhr:

Çok teşekkür ederim sağolasın inşallah :bhr:

İlk başta aktiftim evet ceza felan yemistim felan hedef Fav üye olup konu açmaktı da hevesmiş ya aslinda :A Senin etkinliğini hatırlıyorum evet :A Cok teşekkür ederim bu arada :bhr:
Suçun neydi?

Son düzenleme:
Ozamanlar ben favori üyeydim. Bana sorup duruyordun nasıl favori üye olabilirim deyip. Kısmetinde benim zamamımda favori üye olmak varmış, konunu açmak bana nasip oldu:A

Ozamanlar ben favori üyeydim. Bana sorup duruyordun nasıl favori üye olabilirim deyip. Kısmetinde benim zamamımda favori üye olmak varmış, konunu açmak bana nasip oldu:A
Evet hatırlıyorum sana yazdiklarimi demiştin hatta herkes beni yönetici sanıyor diye :A Aynen dediğin gibi sana nasip oldu

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir şey sormak istiyorum. O parantez içindeki sayılar ne anlama geliyor acaba? :A

@slhttnmtl Hediyelerin çok iyi teşekkür ederim özellikle Hercai ve Zümrüdüanka izleyesim geldi o kadarını diyim Sadakatsiz ve Akrep hediyelerin de çok güzel çok sağol çok sevindim :bhr:
------

Boş şeyler :A
------

Bende merak ettim :A
Bu haftalık mesaj sayacım.Hatırlattığın iyi olsun.Ufak bir hesap hatası yapmışım. :A