Çok teşekkür ederim daha nicelerine hep beraber inşallahTebrik ederim @EmreCan nice mesajlara.
Çok teşekkür ederim sağolasın inşallahTebrik ederim @EmreCan bu forumda hep birlikte daha nice Mesajlara (257)
İlk başta aktiftim evet ceza felan yemistim felan hedef Fav üye olup konu açmaktı da hevesmiş ya aslinda Senin etkinliğini hatırlıyorum evet Cok teşekkür ederim bu aradaTebrikler @EmreCan
En favori güzel etkinliğimin kadrolu jürisi
foruma ilk adım attığın dönemlerde o ara aktiftin ama sonra ara verip son aylarda tekrardan aktif oldun. Bizlerle daha nice mesajlara
Suçun neydi?Çok teşekkür ederim daha nicelerine hep beraber inşallah
Çok teşekkür ederim sağolasın inşallah
İlk başta aktiftim evet ceza felan yemistim felan hedef Fav üye olup konu açmaktı da hevesmiş ya aslinda Senin etkinliğini hatırlıyorum evet Cok teşekkür ederim bu arada
Bir şey sormak istiyorum. O parantez içindeki sayılar ne anlama geliyor acaba?Suçun neydi? (258)
Boş şeylerSuçun neydi? (258)
Bende merak ettimBir şey sormak istiyorum. O parantez içindeki sayılar ne anlama geliyor acaba?
Ozamanlar ben favori üyeydim. Bana sorup duruyordun nasıl favori üye olabilirim deyip. Kısmetinde benim zamamımda favori üye olmak varmış, konunu açmak bana nasip olduİlk başta aktiftim evet ceza felan yemistim felan hedef Fav üye olup konu açmaktı da hevesmiş ya aslinda Senin etkinliğini hatırlıyorum evet Cok teşekkür ederim bu arada
Evet hatırlıyorum sana yazdiklarimi demiştin hatta herkes beni yönetici sanıyor diye Aynen dediğin gibi sana nasip olduOzamanlar ben favori üyeydim. Bana sorup duruyordun nasıl favori üye olabilirim deyip. Kısmetinde benim zamamımda favori üye olmak varmış, konunu açmak bana nasip oldu
İçimdeki cevheri eskiden görüyorlarmış demek kiEvet hatırlıyorum sana yazdiklarimi demiştin hatta herkes beni yönetici sanıyor diye Aynen dediğin gibi sana nasip oldu
Evet keşfedildi biz yazdıkçaİçimdeki cevheri eskiden görüyorlarmış demek ki
Bir şey sormak istiyorum. O parantez içindeki sayılar ne anlama geliyor acaba?
Bu haftalık mesaj sayacım.Hatırlattığın iyi olsun.Ufak bir hesap hatası yapmışım.@slhttnmtl Hediyelerin çok iyi teşekkür ederim özellikle Hercai ve Zümrüdüanka izleyesim geldi o kadarını diyim Sadakatsiz ve Akrep hediyelerin de çok güzel çok sağol çok sevindim
------
Boş şeyler
------
Bende merak ettim
Ne mutlu bana.Bu haftalık mesaj sayacım.Hatırlattığın iyi olsun.Ufak bir hesap hatası yapmışım.
Kafa radyo saati geldi.Açtın mı selo? (Eğer alındıysan bir daha hitap etmem.)Ne mutlu bana.
Yok yok herkes öyle diyo zaten. Bir şeyler atıştırıyorum açıcam birazdan.Kafa radyo saati geldi.Açtın mı selo? (Eğer alındıysan bir daha hitap etmem.)
Afiyet olsun 😋.Yok yok herkes öyle diyo zaten. Bir şeyler atıştırıyorum açıcam birazdan.
Yemekle iyi gider.Çok teşekkürler.
A a a almıyım. Yemek yemiyorum bu arada.Yemekle iyi gider.