EmreCan 10.000'ler Kulübünde!

Nice 10klara hep beraber :A
Coffee Bag GIF by Kahvegibikahve

• Harika
Reactions: EmreCan
@EmreCan tebrik ediyorum kuzum benim iyi ki gelmişsin foruma senin gibi neşeli birini tanıdığım için çok mutluyum nice mesajlara canım :D hediyeler sonra :D
Teşekkür ederim Melek abla, bende senin gibi birini iyi ki tanımışım. Bende çok mutluyum. :D
@EmreCan Çok tebrik ediyorum iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım seni tanıdığım için çok mutluyum nice birlikte binlere :Z :bhr: :love1:
Teşekkür ederim Ali, sende iyi ki varsın. İyi ki tanışmışız çok sağol. Hediyelerin harika, onlar için ayrıca teşekkürler. :bhr: Özellikle afişler... :bhr:
Hayırlı olsun kocaların kocası :bhr:
Sağol Alper, çok teşekkür ederim. :bhr:
Tebrikler @EmreCan
Başlığa ve konuya 3. yılında ekide eklemek gerekir. 2 hafta sonrada yıldönümü konusu ile uğraşma :A
Teşekkür ederim çok sağol. :A Hediyen en sevdiğim sahnelerden biri bayılıyorum Azize Hanıma. :A :bhr:
Tebrikler 27 Şubat benim doğum günüm @EmreCan
Teşekkür ederim pompy, şimdiden doğum günün kutlu olsun.
Nice güzel mesajlara EmreCan tebrikler :D
Sağol Ömer abi teşekkür ederim. :D

Nice yeni mesajlara aktifliğinin devamı dileğiyle. Hediye olarak ise bunu bırakıyorum.
Teşekkür ederim, darısı başına hediyen için çok sağol.
Kendi konusunu kendi açıp birde kendine methiyeler düzmüş çok şekersin şapşiiiiik 🥰

Tebrikler @EmreCan cım 😍😍
AHAHAHHAHA destan yazardım nine. :F Teşekkür ediyorum darısı başına. 🥰🥰
Tebrikleer, nice nice kulüplere tabi daha hızlı inşallah. :A :bhr: @EmreCan
Sağol Selahattin, inşallah daha güzellerine de giricem. Hediyelerin için teşekkürler çok sağol. Müzik ve EMŞ çok iyi. :bhr: Okuldan öbür kulüplere girebilmeye fırsat olursa tabii.

Tebrik ederim @EmreCan , bu çene ile kısa zamanda hızla diğer kulüplere de gireceğinden şüphem yok . :D Sana çok güzel bir töre dizisi olan Fırat 'ın Yazgısı'nı hediye ediyorum , keyifle izle . :A
Teşekkür ederim Fatih, ben girmeyi düşünüyorum da okul izin vermicek. :F Töre dizisi dedin de keşke 2022'de yayınlanan bir töre dizisi olsaydı beee. :A Çoğu sahnesini izledim Fırat'ın Yazgısını. :F Hediyen için teşekkür ederim. :bhr:
Oooo tebrikler @EmreCan daha nice kulüplere 🥳 🥳
Teşekkür ederim Ferdi bey inşallah girerim, darısı başına. :bhr: Hediyelerin için teşekkürler o manzara çok iyi. :D
@EmreCan Hediyelerimi vereyim sana :D
Ötesiz insanlar dizisinden Elif Deniz sahnesi :D
Hediyelerin için teşekkür ederim abla, çok sağol hepsi çok güzeller, çok iyiler çok teşekkür ederim. :bhr:

Sanada teşekkürler emmi. :bhr: Doğum günümü şimdiden kutladın. :F
Tebrikler @EmreCan nice mesajlara. :Z

Verebileceğim tüm hediyeleri verdikleri için bu sefer hediye yok sana. :A
Teşekkürler Serhat inşallah. :Z
Hediye vermesen de olur kutlaman da hediye. :A
Teşekkür ederim Seyfo, çok sağol. :D
Tebrikler @EmreCan, nice güzel mesajlara. :D
Teşekkür ederim, inşallah beraber güzel mesajlara. :D
Nice 10klara hep beraber :A
Coffee Bag GIF by Kahvegibikahve
İnşallah Erol Bulut'u tokatlayan adamçok teşekkür ederim. :A

Tebrikler, nice 10.000'lere. :Z @EmreCan

Sana Yasak Elma'nın en sevdiğim karakterinin en sevdiğim editlerinden birini hediye ediyorum. :A
Teşekkür ederim Sedef, çok sağol darısı başına inşallah. :Z
Hediyen için de ayrı teşekkür ederim birazdan bakacağım. :D

Tebrikler. :D @EmreCan

Hediyen:
Teşekkür ederim, hediye için çok sağol. :D

Te
Foruma 22 Şubat 2019'da katılan yazdığı harika mesajları ile foruma renk katan, forumun sevilen üyesi @EmreCan 10.000'ler kulübünde. Kendisini 10.000 mesaj yazdığı çok tebrik ediyorum. Umarım daha nicelerini yazarsın @EmreCan iyi ki varsın, iyi ki foruma katılmışsın. 10.000 mesajı yazmam da, kulübüne girmem de katkısı olan bütün forum üyelerine çok teşekkür ediyorum. Hepinizi seviyorum. İyi ki sizleri tanımışım. :bhr:
[/QUOT

Tebrıkler kardesım

• Harika
Reactions: EmreCan