- Reaksiyon puanı
- 116,198
- Puanı
- 1,060
Yok canım tamami ile sandiviç tarzı. Karides üstte. Sevmeyen ayıklasınBana bak o kadar savundum yüzümü kara çıkarma
Yok canım tamami ile sandiviç tarzı. Karides üstte. Sevmeyen ayıklasınBana bak o kadar savundum yüzümü kara çıkarma
Ne işi gııııBugün resmi bayram bu arada @Tolstoyevski
Kovalım gitsin ben biraz geç kalmışım partiye bugünü tarihe altın harflerle yazmalı@Dosi @Zeyno @AteşBöceği @Angelica sizler de kek börek getirirsiniz ama alkol getirenler de olmuş kovsak mı onları :S
Olur mu olur kız daha yaşı da ufak bununAman alkol diye suyu daya zaten sarhoş olur bizim saftirik
Gecenin ilerleyen saatlerinde 3 bardak saf su içerek kafayı bulan @EmreCan pistte çalan oryantel müzikle Alabine Yallah diye bağıra bağıra çılgınca dans etti
Çay da kafa yapıyo nineGecenin ilerleyen saatlerinde 3 bardak saf su içerek kafayı bulan @EmreCan pistte çalan oryantel müzikle Alabine Yallah diye bağıra bağıra çılgınca dans etti
Yapıyo valla torunÇay da kafa yapıyo nine
Sen kafayı çaydan mı buldun😄Çay da kafa yapıyo nine
Hayır su kafa yapıyo bendeYapıyo valla torun
Hayır su ileSen kafayı çaydan mı buldun😄
Bende 3 bardak çay içtim galiba demi fazla kaçtıHayır su kafa yapıyo bende
------
Hayır su ile
Açık iç kalpten gidicen zatenBende 3 bardak çay içtim galiba demi fazla kaçtı
Olurmu daha sen okuyup büyük adam olup beni @Angelica ve @AteşBöceği ni huzur evine yatırıp masraflarımızı karşılayacaksınAçık iç kalpten gidicen zaten
Bunlar daha iyi günlerinizOlurmu daha sen okuyup büyük adam olup beni @Angelica ve @AteşBöceği ni huzur evine yatırıp masraflarımızı karşılayacaksın
Evet evet o bize bakacak o kadar kahrını çekiyoruz surda sabahın köründe ayağa dikiyor bizi dostlar gün bizim günümüz eğlenin iki gün sonra okulu başlayacak yine başlar kahretmeyeOlurmu daha sen okuyup büyük adam olup beni @Angelica ve @AteşBöceği ni huzur evine yatırıp masraflarımızı karşılayacaksın
Allah eline düşürmesinBunlar daha iyi günleriniz
Bu sabah 6 da uyanık olun huzur evi işlemlerinizi halledicem @ZeynoEvet evet o bize bakacak o kadar kahrını çekiyoruz surda sabahın köründe ayağa dikiyor bizi dostlar gün bizim günümüz eğlenin iki gün sonra okulu başlayacak yine başlar kahretmeye
------
Allah eline düşürmesin
@Dosi @Zeyno @AteşBöceği @Angelica sizler de kek börek getirirsiniz ama alkol getirenler de olmuş kovsak mı onları :S
Olurmu daha sen okuyup büyük adam olup beni @Angelica ve @AteşBöceği ni huzur evine yatırıp masraflarımızı karşılayacaksın