Emre Karayel 'Bahar' Kadrosunda! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,890
Puanı
1,061
t25_herkes-bir-kadin-bir-erke-209.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'a sürpriz konuk!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Ecem Özkaya'nın paylaştığı yapımın kadrosuna 30. bölüm itibariyle son olarak 'Kirli Sepeti'nde rol alan Emre Karayel dahil oluyor.

Çağla (Elit Andaç Çam) ile yakınlaşacak psikiyatr "Tolga" karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu, böylece 2008-2015 arasında '1 Kadın 1 Erkek' dizisinde birlikte rol aldığı Evgar'la da yıllar sonra tekrar aynı projede bir araya gelecek.

Bahar, yeni bölümüyle Salı 20.00'de Show TV'de!

Son düzenleme:
Yıllardır türk televizyonlarındaki en kaliteli bir kaç adamdan biri. 1e1k dışında imza rolü yok ama umarım yaşlanmadan bir dizide baş rol olarak izleriz kendisini

• Beğendim
Reactions: cookies
Yıllardır türk televizyonlarındaki en kaliteli bir kaç adamdan biri. 1e1k dışında imza rolü yok ama umarım yaşlanmadan bir dizide baş rol olarak izleriz kendisini
Bir İstanbul Masalı Zekeriya karakteri de efsodur. :A Yerli dizilerdeki ilk gay birey üstelik ATV kanalında. :A

Dizi tarihinin en sevdiğim ikililerindendi. Tekrar aynı projede görecek olmak çok sevindirdi. Üstelik Çağla karakterine yazılacak olması daha da mutlu etti. Diziyi tam bırakma aşamasında hem bu takviyeler hem de senarist değişikliği beni tutar gibi. 😄

• Beğendim
Reactions: 12.Adam