Sınavlarım var benimde.
Sınavlarım var benimde.Eklense de bakamam sanırım.
Çok geç ekleniyor bu sene alt yazı.
evet ya kaç gündür bekliyoruz sadece alt yazı değil
ben baktım bölümde eklenmemiş dizibox a
ne kaç günü kızzz 3 haftamı oldu 5.bölüm çıkalı hala türkçe alt yazı yok 6.bölüm çıktı hatta perşembe 7.bölüm çıkıcak bölümler birikmeye başladı en iyisi mini sezon arasını beklemek galiba topluca izleriz @destere @xemrexxxSınavlarım var benimde.Eklense de bakamam sanırım.
Çok geç ekleniyor bu sene alt yazı.
Ben bu diziyi unuttum valla.
ayy sen önce arrowu izle kaç gün olduben zaten beklemedeyim
aa onuda izleyeceğimayy sen önce arrowu izle kaç gün oldu
Ben onun haberini yazın açmıştım geliyor diye.
konuk oyuncu zaten tek bölümü onun sayesinde izleyeceğimBen onun haberini yazın açmıştım geliyor diye.Konuk oyuncu sanırım.
Ben onun haberini yazın açmıştım geliyor diye.Konuk oyuncu sanırım.
evet o adamın başka rolde gelmesi ayy belki bukadar ilgi çekmezdi ama aynı constantine akrakteriyle geldi çok ilgi çekici oluyor halıyle biten bir dizinin karakterini tekrar gördük arrow sayesinde herkesede nasip olmaz böyle birşey
Bakarsın kalıcı olur.evet o adamın başka rolde gelmesi ayy belki bukadar ilgi çekmezdi ama aynı constantine akrakteriyle geldi çok ilgi çekici oluyor halıyle biten bir dizinin karakterini tekrar gördük arrow sayesinde herkesede nasip olmaz böyle birşey
ayyy düşüp bayılıcam şimdi sen oliverden ne istiyorsun ayolll adam dağ gibi maşallahbirde toraman diziden çıkıyormuş constantine le devam ediyorlarmış ne mükemmel olur)
dağ ve oliver toparlağı ??? bu kadar kötü benzetme olamazayyy düşüp bayılıcam şimdi sen oliverden ne istiyorsun ayolll adam dağ gibi maşallah
neresini beğenmiyorsun pekidağ ve oliver toparlağı ??? bu kadar kötü benzetme olamaz
dağ game of thrones da vardı git orda kendine hakiki dağ gör)
beğendiğim en ufak bir noktası yokki beğenmediğim yeri soruyorsun ?neresini beğenmiyorsun peki
hahahaha tövbe tövbebeğendiğim en ufak bir noktası yokki beğenmediğim yeri soruyorsun ?neresini beğeniyorsun desen zaten bulamamonun hayata gelişi hata, oliver ı annesi doğuracağına büyük tuvaletini yapsaydı dünya için daha hayırlı bir iş yapmış olurdu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?