FOX Empire 2. Sezon Yorumları

2x4

Lan Lucious iyice reyiz oldu be :D Hele Andre'nin yanına gelip ben şeytanım ruhunu almaya geldim dediği yer sesli güldürdü :D

Jamal Hakeem kavgası güzel oldu :D

En son sahnede bayaa iyiydi :D

9/10

2x4

Bu bölümü pek sevmedim. Belki izlerken 2-3 kez elektrik kesildiğinden midir bilmem ama odaklanmakta zorluk çektim. :)

Jamal'ın yeni şarkısı güzeldi ama. :):)

Cookie'nin Lucious'a polis bulaştı diye sevinirken kendisine de bulaştıklarını öğrendiği sahne çok iyiydi. :D

7/10

evet ya kaç gündür bekliyoruz sadece alt yazı değil
ben baktım bölümde eklenmemiş dizibox a
Sınavlarım var benimde. :) Eklense de bakamam sanırım. :)
Çok geç ekleniyor bu sene alt yazı.
ne kaç günü kızzz 3 haftamı oldu 5.bölüm çıkalı hala türkçe alt yazı yok 6.bölüm çıktı hatta perşembe 7.bölüm çıkıcak bölümler birikmeye başladı en iyisi mini sezon arasını beklemek galiba topluca izleriz @destere @xemrexxx :F:F:F

ne kaç günü kızzz 3 haftamı oldu 5.bölüm çıkalı hala türkçe alt yazı yok 6.bölüm çıktı hatta perşembe 7.bölüm çıkıcak bölümler birikmeye başladı en iyisi mini sezon arasını beklemek galiba topluca izleriz @destere @xemrexxx :F:F:F
Ben bu diziyi unuttum valla.:F 9.bölümde TWD gibi mini sezon arasına giriyor senin dediğin gibi öyle yaparız. :F

neresini beğenmiyorsun peki :F:F:F
beğendiğim en ufak bir noktası yokki beğenmediğim yeri soruyorsun ? :) neresini beğeniyorsun desen zaten bulamam:) onun hayata gelişi hata, oliver ı annesi doğuracağına büyük tuvaletini yapsaydı dünya için daha hayırlı bir iş yapmış olurdu :))

beğendiğim en ufak bir noktası yokki beğenmediğim yeri soruyorsun ? :) neresini beğeniyorsun desen zaten bulamam:) onun hayata gelişi hata, oliver ı annesi doğuracağına büyük tuvaletini yapsaydı dünya için daha hayırlı bir iş yapmış olurdu :))
hahahaha tövbe tövbe :F:F:F

ayy neyse ben kaçıyorum senle uğraşamam gece gece hadi iyi geceler :F:F:F