FOX Empire 2. Sezon Yorumları

2x3

Çok iyiydi, sezonun en iyi bölümü şu ana kadar.

Lucious'tan Jamal'e: "You need to god produce you. I'm gonna produce you."

Hakeem'in kurduğu üçlü grup çok iyi gidiyordu ama Lucious büyük pislik yaptı. Yazık oldu emeklerine.

Lucious'ın partisindeki şarkılar süperdi. Pitbull katkılı kısımdan bahsediyorum.

9/10

3.bölüm izledim @sokak sanati @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 @cookies
@OzaN ayoll sen perşembe nasıl izledin yabancı dildenmi çünkü türkçe alt yazı pazar günü çıktı her hafta böyle yapıcaklarsa diziden soğumaya başladım

bu sezon jemal luci hakem kurabiye iş birliği izliyoruz ben hakemin kurabiyenin yanında olmasından çok memnunum hakemim süper şarkılar söyledi yine

gruptakı kız doğrusunu yaptı biz kadınlar ulaşıcağımız hedef doğrutusunda kim güçlüyse onun yanında yer alırız hayatın kanunu böyle hakemciğim kusura bakmasın

luci çok zeki bir adam krabiyenin işi çok zor jemalde kucinin yanında gerçi hakemim varken kurabiyenin sırtı yere gelmez biz kazanıcaz bu savaşı

ayrıca şu andre tam bir asalak

2 bölüm izledim bende sanki ilk sezonda ki tadı yok gibi yada olaylar tam oturmadı mı bilmiyorum ama ilk sezondaki tadı alamıyorum ben.

2 bölüm izledim bende sanki ilk sezonda ki tadı yok gibi yada olaylar tam oturmadı mı bilmiyorum ama ilk sezondaki tadı alamıyorum ben.
ayy sende @xemrexxx gibisin onun ertuğrulu muhteşem yüzyıldan dolayı çekemediği için sende twd dolayı emrepireyi çekemiyorsun hahaha onların reytingini geçecek olduğumuz için oyüzden ısınamıyorsun bence

5.0 reytinge düşmüş artık geçmesi imkansız sayılır TWD 7.0 reytingin üstünde.
Evet biraz ondan dolayı olabilir geçen yıl tedirgin olmuştum Empire 6.9 reyting alınca.

İngilizce altyazıyla izliyorum çoğu diziyi.

2x3

Evet @Çiğdem- bu bölümü beğendim o ilk sezonda ki tadı almaya başladım yavaşta olsa.

Andre beni çıldırttı bu bölümde.

Adam bir babasının yanına gidiyor beni işe al diye bir annesine gidiyor ben ne yapacağım diye bir karar ver.
İnsan bu kadar ezik olmaz ki.

Anika iyi gibi sanki karakter gıcık değil artık.
Bu sezon favori karakterim olabilir.

Onun dışında Lucious'un radyoları satın almasıyla Cookies'e büyük darbe vurdu. Bakalım neler olacak.

Bu bölümde Pitbull vardı ama adam gözlüğünü çıkarsa iyi olacaktı.

8.5

Unutmuşum bunları koymayı.
Kafam dalgın bugün.

2 reklam daha almış.

Oha dizi süper gidiyor

Bakalım neler olcak haftaya

Bu arada @Harunnn60 benim best karakterim anika olmaya başladı bile