FOX Empire 2. Sezon Yorumları

2x3

Çok iyiydi, sezonun en iyi bölümü şu ana kadar. :)

Lucious'tan Jamal'e: "You need to god produce you. I'm gonna produce you." :):)

Hakeem'in kurduğu üçlü grup çok iyi gidiyordu ama Lucious büyük pislik yaptı. Yazık oldu emeklerine. :(

Lucious'ın partisindeki şarkılar süperdi. Pitbull katkılı kısımdan bahsediyorum. :)

9/10

3.bölüm izledim @sokak sanati @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 @cookies
@OzaN ayoll sen perşembe nasıl izledin yabancı dildenmi çünkü türkçe alt yazı pazar günü çıktı her hafta böyle yapıcaklarsa diziden soğumaya başladım :ppp::ppp::ppp:
bu sezon jemal luci hakem kurabiye iş birliği izliyoruz ben hakemin kurabiyenin yanında olmasından çok memnunum hakemim süper şarkılar söyledi yine:Z

gruptakı kız doğrusunu yaptı biz kadınlar ulaşıcağımız hedef doğrutusunda kim güçlüyse onun yanında yer alırız hayatın kanunu böyle hakemciğim kusura bakmasın:A

luci çok zeki bir adam krabiyenin işi çok zor jemalde kucinin yanında gerçi hakemim varken kurabiyenin sırtı yere gelmez biz kazanıcaz bu savaşı :F

ayrıca şu andre tam bir asalak :F:F:F

@OzaN ayoll sen perşembe nasıl izledin yabancı dildenmi çünkü türkçe alt yazı pazar günü çıktı her hafta böyle yapıcaklarsa diziden soğumaya başladım :ppp::ppp::ppp:
bu sezon jemal luci hakem kurabiye iş birliği izliyoruz ben hakemin kurabiyenin yanında olmasından çok memnunum hakemim süper şarkılar söyledi yine:Z

gruptakı kız doğrusunu yaptı biz kadınlar ulaşıcağımız hedef doğrutusunda kim güçlüyse onun yanında yer alırız hayatın kanunu böyle hakemciğim kusura bakmasın:A

luci çok zeki bir adam krabiyenin işi çok zor jemalde kucinin yanında gerçi hakemim varken kurabiyenin sırtı yere gelmez biz kazanıcaz bu savaşı :F

2 bölüm izledim bende sanki ilk sezonda ki tadı yok gibi yada olaylar tam oturmadı mı bilmiyorum ama ilk sezondaki tadı alamıyorum ben. :(

2 bölüm izledim bende sanki ilk sezonda ki tadı yok gibi yada olaylar tam oturmadı mı bilmiyorum ama ilk sezondaki tadı alamıyorum ben. :(
ayy sende @xemrexxx gibisin onun ertuğrulu muhteşem yüzyıldan dolayı çekemediği için sende twd dolayı emrepireyi çekemiyorsun hahaha onların reytingini geçecek olduğumuz için oyüzden ısınamıyorsun bence :F:F:F

ayy sende @xemrexxx gibisin onun ertuğrulu muhteşem yüzyıldan dolayı çekemediği için sende twd dolayı emrepireyi çekemiyorsun hahaha onların reytingini geçecek olduğumuz için oyüzden ısınamıyorsun bence :F:F:F
5.0 reytinge düşmüş artık geçmesi imkansız sayılır TWD 7.0 reytingin üstünde. :F Evet biraz ondan dolayı olabilir geçen yıl tedirgin olmuştum Empire 6.9 reyting alınca. :D

İngilizce altyazıyla izliyorum çoğu diziyi. :):)

2x3

Evet @Çiğdem- bu bölümü beğendim o ilk sezonda ki tadı almaya başladım yavaşta olsa. :A

Andre beni çıldırttı bu bölümde.:F:F

Adam bir babasının yanına gidiyor beni işe al diye bir annesine gidiyor ben ne yapacağım diye bir karar ver. :F İnsan bu kadar ezik olmaz ki. :F

Anika iyi gibi sanki karakter gıcık değil artık. :D Bu sezon favori karakterim olabilir. :D

Onun dışında Lucious'un radyoları satın almasıyla Cookies'e büyük darbe vurdu. Bakalım neler olacak.:v0:

Bu bölümde Pitbull vardı ama adam gözlüğünü çıkarsa iyi olacaktı. :(

8.5

Unutmuşum bunları koymayı. :F Kafam dalgın bugün. :(

2 reklam daha almış. :D
1.png

2.png

Oha dizi süper gidiyor :)

Bakalım neler olcak haftaya :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler