Emmy 2014 - En İyi Drama Yardımcı Erkek Oyuncu | Tahmin ve Yorumlar

Jim Carter'ı izlemedim ama o kadar iyi mi ya? :)

Bence Peter Dinklage bu sene mahkeme sahnesinde resmen coştu. Mükemmel oynadı, benim favorim o.

Gerçi sade o değil adayların hemen hepsi harika. İzlemediklerim de var. Hepsi ayrı ayrı Emmy alabilecek isimler. Mesela Mandy Patinkin bence geçen sene harikaydı. Emmy alabilecek performans ama kalabalıkta aday bile olamama riski var. :(

Aaron Paul daha önce iki kez kazandı. Belki ona da son kez ödülü verebilirler.

Jon Voight amcamız da çok iyiydi tabii ama bence diğerlerinin yanında biraz geride kalıyor performans olarak...
jim carter kendine has orjinal bir karakter çiziyor, uşaklığa asalet getirmiş, ilk defa bir uşağa saygı duyuyoruz izlerken :) bizim eski türk filmlerindeki soytarı kılıklı hizmetçileri ve uşakları görünce jim carter ın oynadığı karaktere hayran kalıyoruz muhteşem oynuyor...

half man nedir dizi ismimi vatandaşın ismimi ?

Bu konuya yazmamiştim bunu ben(b) ANlamadım nasıl gelmiş buraya (b)

@OzaN 'da mı fark etmemiş anlamadım :X
hatayı affetmem :) yakalarım anında, ufak çaplı bir pot kırmışsın diyelim :)

Peter Dinklage bence de en güçlü aday olmalı. Fakat 1.sezon dışında izlemedim. Keza Aaron Paul'u da öyle.:)

Peter Dinklage alsın gönlümden geçen olarak.:X

jim carter kendine has orjinal bir karakter çiziyor, uşaklığa asalet getirmiş, ilk defa bir uşağa saygı duyuyoruz izlerken :) bizim eski türk filmlerindeki soytarı kılıklı hizmetçileri ve uşakları görünce jim carter ın oynadığı karaktere hayran kalıyoruz muhteşem oynuyor...

half man nedir dizi ismimi vatandaşın ismimi ?

hatayı affetmem :) yakalarım anında, ufak çaplı bir pot kırmışsın diyelim :)
peter dinklage işte:X