Eğer gerçekse türk olmayan bir rolü canlandıracaktır muhtemelen.Sanmıyorum yaa gerçek oldugunuNolcak ki olsa, türkçe konusamayacağina göre?? Aras'ın ingilizcesi kulağa nasıl geliyor duymak gerek
Eğer gerçekse türk olmayan bir rolü canlandıracaktır muhtemelen.Sanmıyorum yaa gerçek oldugunuNolcak ki olsa, türkçe konusamayacağina göre?? Aras'ın ingilizcesi kulağa nasıl geliyor duymak gerek
Türkçesi Meryem gibi de olmayacak demek istedimEğer gerçekse türk olmayan bir rolü canlandıracaktır muhtemelen.Türkler İngilizce'yi aksanlı konuşamıyor genelde. Umarım Aras bir istisna olur.
Hayali güzel de gerçek dünyada uçmayalım şimdi. Önce bir haber resmileşsin de.Türkçesi Meryem gibi de olmayacak demek istedimFull kendi dilinde konusacaktır EmmaDile yatkın biriyse ezberlemesi güzel olur kırık türkçeyle konusması sempati toplar
Ben forumdakiler kadar Emma fanı değilimHayali güzel de gerçek dünyada uçmayalım şimdi. Önce bir haber resmileşsin de.
Diziyi ful ingilizce de yapabilirlerSanmıyorum yaa gerçek oldugunuNolcak ki olsa, türkçe konusamayacağina göre?? Aras'ın ingilizcesi kulağa nasıl geliyor duymak gerek
Euphoria yüzünden mi? Anlamaliydim.Ben forumdakiler kadar Emma fanı değilimZendaya fanı olma yolundayım ama
Sahi sen izlemiyormusun?? İzlemiyorsan esefle kınıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorumEuphoria yüzünden mi? Anlamaliydim.
O yuzden Aras'ın ingilizcesini merak ediyorumDiziyi ful ingilizce de yapabilirler
Yüksek mi fiyatlıHaberin orijinaline baktım da Emma işi bana biraz iddia gibi geldi. Hanımefendi çoğu büyük haberinde olduğu gibi net bir şey yazmayıp sadece iddia ortaya atmış. Zimmer bana daha olası geliyor. Belki de yabancı bir kadın baş rol olacaktır ama bu isim Emma olmazsa şaşırmam. Disney yüksek fiyatlı başlangıcını örtmek için bir çeşit reklam yapıyor olabilir.
Elinde Atatürk harici bir tane etkileyici yerli işi olmayan, Star Wars ve Marvel dizileri harici cezbedici yanı olmayan ve ilk kez gireceği pazar için yüksek fiyatlı. Açılışı 15-20 lira civarı yapıp insanları platforma çekip yıl sonuna doğru bu fiyatlara çıkması "benim" açımdan daha makul ve doğru geliyor.Yüksek mi fiyatlı35₺ ye netflixin 480p görüntülüsünü alabiliyosun
Senin için az önce başladım. 1. bölüm bitti sayılır pardon 0. Diziyi hiç izlememişim gibi hissediyorum. 0. bölüm ne ya?Sahi sen izlemiyormusun?? İzlemiyorsan esefle kınıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum
izle izle izle
O yuzden Aras'ın ingilizcesini merak ediyorumBelki Rise of Empires: Ottoman gibi de olabilir bilemedim
Ben bi tane 0.bölüm izledim psikologla konuşuyordu o mu yoksa?? Eğer oysa keşke 1.sezon bittikten sonra başlasaydınSenin için az önce başladım. 1. bölüm bitti sayılır pardon 0. Diziyi hiç izlememişim gibi hissediyorum. 0. bölüm ne ya?
Biraz sıkıcı olmasının nedeni oymuş o zaman. Bugün 1'den başlarım. Zendaya'nın performansı iyiydi gerçekten, şaşırttı açıkçası.Ben bi tane 0.bölüm izledim psikologla konuşuyordu o mu yoksa?? Eğer oysa keşke 1.sezon bittikten sonra başlasaydın
Tamam sezon yorumlarına etiketlersin merak ediyorum çünkü ağır biraz dizi (ilk sezon)Biraz sıkıcı olmasının nedeni oymuş o zaman. Bugün 1'den başlarım. Zendaya'nın performansı iyiydi gerçekten, şaşırttı açıkçası.
Yüksek mi?Elinde Atatürk harici bir tane etkileyici yerli işi olmayan, Star Wars ve Marvel dizileri harici cezbedici yanı olmayan ve ilk kez gireceği pazar için yüksek fiyatlı. Açılışı 15-20 lira civarı yapıp insanları platforma çekip yıl sonuna doğru bu fiyatlara çıkması "benim" açımdan daha makul ve doğru geliyor.
Yabancı ve epey güçlü bir şirketin ekonomi bu haldeyken bu fiyatlarla giriş yapması bana yüksek geliyor. Kitleyi çekmek için daha düşük bir fiyatla açılış yapabilirlerdi.Yüksek mi?Abi siz Türkiye'de değil de başka bir yerde mi yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum, 35₺ yüksek bir para değil artık maalesef.
Senin para biriminin değeri bu kadar artık:
https://twitter.com/x/status/1513107220732469254
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?