Emma Watson 'Atatürk' Dizisinde! | Disney+

Sanmıyorum yaa gerçek oldugunu:T: Nolcak ki olsa, türkçe konusamayacağina göre?? Aras'ın ingilizcesi kulağa nasıl geliyor duymak gerek:X
Eğer gerçekse türk olmayan bir rolü canlandıracaktır muhtemelen. :X Türkler İngilizce'yi aksanlı konuşamıyor genelde. Umarım Aras bir istisna olur. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Eğer gerçekse türk olmayan bir rolü canlandıracaktır muhtemelen. :X Türkler İngilizce'yi aksanlı konuşamıyor genelde. Umarım Aras bir istisna olur. :A
Türkçesi Meryem gibi de olmayacak demek istedim:X Full kendi dilinde konusacaktır Emma:A Dile yatkın biriyse ezberlemesi güzel olur kırık türkçeyle konusması sempati toplar:A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Haberin orijinaline baktım da Emma işi bana biraz iddia gibi geldi. Hanımefendi çoğu büyük haberinde olduğu gibi net bir şey yazmayıp sadece iddia ortaya atmış. Zimmer bana daha olası geliyor. Belki de yabancı bir kadın baş rol olacaktır ama bu isim Emma olmazsa şaşırmam. Disney yüksek fiyatlı başlangıcını örtmek için bir çeşit reklam yapıyor olabilir.

Euphoria yüzünden mi? Anlamaliydim. :A
Sahi sen izlemiyormusun?? İzlemiyorsan esefle kınıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum

izle izle izle
Meme Reaction GIF by MOODMAN

Diziyi ful ingilizce de yapabilirler
O yuzden Aras'ın ingilizcesini merak ediyorum:X Belki Rise of Empires: Ottoman gibi de olabilir bilemedim (b)

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: kerem and cookies
Haberin orijinaline baktım da Emma işi bana biraz iddia gibi geldi. Hanımefendi çoğu büyük haberinde olduğu gibi net bir şey yazmayıp sadece iddia ortaya atmış. Zimmer bana daha olası geliyor. Belki de yabancı bir kadın baş rol olacaktır ama bu isim Emma olmazsa şaşırmam. Disney yüksek fiyatlı başlangıcını örtmek için bir çeşit reklam yapıyor olabilir.
Yüksek mi fiyatlı :F 35₺ ye netflixin 480p görüntülüsünü alabiliyosun

Yüksek mi fiyatlı :F 35₺ ye netflixin 480p görüntülüsünü alabiliyosun
Elinde Atatürk harici bir tane etkileyici yerli işi olmayan, Star Wars ve Marvel dizileri harici cezbedici yanı olmayan ve ilk kez gireceği pazar için yüksek fiyatlı. Açılışı 15-20 lira civarı yapıp insanları platforma çekip yıl sonuna doğru bu fiyatlara çıkması "benim" açımdan daha makul ve doğru geliyor.

• İlginç
Reactions: cookies
Sahi sen izlemiyormusun?? İzlemiyorsan esefle kınıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum

izle izle izle
Meme Reaction GIF by MOODMAN

O yuzden Aras'ın ingilizcesini merak ediyorum:X Belki Rise of Empires: Ottoman gibi de olabilir bilemedim (b)
Senin için az önce başladım. 1. bölüm bitti sayılır pardon 0. Diziyi hiç izlememişim gibi hissediyorum. 0. bölüm ne ya? :F

• Harika
Reactions: Forumdash
Elinde Atatürk harici bir tane etkileyici yerli işi olmayan, Star Wars ve Marvel dizileri harici cezbedici yanı olmayan ve ilk kez gireceği pazar için yüksek fiyatlı. Açılışı 15-20 lira civarı yapıp insanları platforma çekip yıl sonuna doğru bu fiyatlara çıkması "benim" açımdan daha makul ve doğru geliyor.
Yüksek mi? :D Abi siz Türkiye'de değil de başka bir yerde mi yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum, 35₺ yüksek bir para değil artık maalesef.

Senin para biriminin değeri bu kadar artık:

Yüksek mi? :D Abi siz Türkiye'de değil de başka bir yerde mi yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum, 35₺ yüksek bir para değil artık maalesef.

Senin para biriminin değeri bu kadar artık:

Yabancı ve epey güçlü bir şirketin ekonomi bu haldeyken bu fiyatlarla giriş yapması bana yüksek geliyor. Kitleyi çekmek için daha düşük bir fiyatla açılış yapabilirlerdi.