The_Erinch
Favori Üye
Scarlet Johansson'un farklı kazanması gerekirdi. Emma iyi hoş ama Scarlett bambaşka bir seviye... Umarım etkinliğin kazananı da Scarlett olacaktır.
Margot Robbie çıkarsa?Scarlet in 3 resmide farklı hele en sondaki Marlyn Monree...
Ama Nedense Scarlettt dedim.
Benim Favorim Ester bu etkinlikte.
İkisinin fotoğrafını aç, kim kalp çarpıntısı yapıyorsa, onu seç.Wallahi o zaman bakacağız
Zamanı gelince finalde öyle yaparız artık 😉İkisinin fotoğrafını aç, kim kalp çarpıntısı yapıyorsa, onu seç.
Margot'u 3. turda elenmiş gibi gösterip Ester'i üçlü finale dahil edelim.İki ismi de finale çıkaralım, yanlarına da Margot gelsin... Üçlü final.@Dosi
Margot'u 3. turda elenmiş gibi gösterip Ester'i üçlü finale dahil edelim.Daha kaliteli ve göz alıcı.
Eşitlik olsaydı olabilirdi ama bu durumda sadece hayalin olarak kalacakİki ismi de finale çıkaralım, yanlarına da Margot gelsin... Üçlü final.@Dosi
Eşitlik olsaydı olabilirdi ama bu durumda sadece hayalin olarak kalacak
Seçimin bir şey farkettirmeyecek. Son dakika oy yağmışHala seçimimi yapamadım zaten, beklemedeyim.
Emma'yı neden finale dahil ettim ki şimdi ben?.. Ester vs Scarlett finali yakışırrrr.Bak yine kanımı donduruyorsun, söyleme böyle şeyler.
Emma'yı neden finale dahil ettim ki şimdi ben?.. Ester vs Scarlett finali yakışırrrr.
Seçimin bir şey farkettirmeyecek. Son dakika oy yağmış32 kişi oylamış
Ver ver. 5 kişi daha verse yine kurtarmıyorNe ara o kadar kişi oylamış ve fark açılmış ya.
Emma'cığıma oy vereyim ben o zaman. Çok fark yemesin, madem kazanan belli.
Ekli dosyayı görüntüle 88164
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?