The_Erinch
Süper Favori Üye
Scarlet Johansson'un farklı kazanması gerekirdi. Emma iyi hoş ama Scarlett bambaşka bir seviye... Umarım etkinliğin kazananı da Scarlett olacaktır.
Margot Robbie çıkarsa?Scarlet in 3 resmide farklı hele en sondaki Marlyn Monree...
Ama Nedense Scarlettt dedim.
Benim Favorim Ester bu etkinlikte.
İkisinin fotoğrafını aç, kim kalp çarpıntısı yapıyorsa, onu seç.Wallahi o zaman bakacağız![]()
Zamanı gelince finalde öyle yaparız artık 😉İkisinin fotoğrafını aç, kim kalp çarpıntısı yapıyorsa, onu seç.![]()
Margot'u 3. turda elenmiş gibi gösterip Ester'i üçlü finale dahil edelim.İki ismi de finale çıkaralım, yanlarına da Margot gelsin... Üçlü final.@Dosi
Margot'u 3. turda elenmiş gibi gösterip Ester'i üçlü finale dahil edelim.Daha kaliteli ve göz alıcı.
![]()
Eşitlik olsaydı olabilirdi ama bu durumda sadece hayalin olarak kalacakİki ismi de finale çıkaralım, yanlarına da Margot gelsin... Üçlü final.@Dosi
Eşitlik olsaydı olabilirdi ama bu durumda sadece hayalin olarak kalacak![]()
Seçimin bir şey farkettirmeyecek. Son dakika oy yağmışHala seçimimi yapamadım zaten, beklemedeyim.![]()
Emma'yı neden finale dahil ettim ki şimdi ben?.. Ester vs Scarlett finali yakışırrrr.Bak yine kanımı donduruyorsun, söyleme böyle şeyler.![]()
Emma'yı neden finale dahil ettim ki şimdi ben?.. Ester vs Scarlett finali yakışırrrr.![]()
Seçimin bir şey farkettirmeyecek. Son dakika oy yağmış32 kişi oylamış
![]()
Ver ver. 5 kişi daha verse yine kurtarmıyorNe ara o kadar kişi oylamış ve fark açılmış ya.
Emma'cığıma oy vereyim ben o zaman. Çok fark yemesin, madem kazanan belli.
Ekli dosyayı görüntüle 88164