EMMA STONE muazzamlığı varken nasıl direk SJ'ye basıp geçeyim... İkisini de çok seviyorum, ikisi de benim bebeklerim...Şurada bari yapmayın. SJ'ye bas geç, uzatma... Gereksiz sinirlendim.
EMMA STONE muazzamlığı varken nasıl direk SJ'ye basıp geçeyim... İkisini de çok seviyorum, ikisi de benim bebeklerim...Şurada bari yapmayın. SJ'ye bas geç, uzatma... Gereksiz sinirlendim.
Stone soyadını aslında hak eden kişinin Scarlett olması...EMMA STONE muazzamlığı varken nasıl direk SJ'ye basıp geçeyim... İkisini de çok seviyorum, ikisi de benim bebeklerim...(Bu diyaloğu bir yerden hatırlıyorum, izlemediğim bir dizidendi sanırım)
Yalan DünyaEMMA STONE muazzamlığı varken nasıl direk SJ'ye basıp geçeyim... İkisini de çok seviyorum, ikisi de benim bebeklerim...(Bu diyaloğu bir yerden hatırlıyorum, izlemediğim bir dizidendi sanırım)
Asla kabul edilemez bir cümle bu... İkisi de STONE soyadını sonuna kadar hak ediyor... EMMA STONE'un gözleri tek başına dünyaya bedel be... (Aaah Birdman son sahnesi ah...)Stone soyadını aslında hak eden kişinin Scarlett olması...
Bu nasıl sapkınca bir repliktir? : A
Biliyorum Yalan Dünya adlı leş dizide yer alan Orçun karakterinin söylediğini. Adını anmak istemediğim için parantezi öyle şekillendirdim.Yalan Dünya
Öyle diyince dilinin ucuna geldi sandımBiliyorum Yalan Dünya adlı leş dizide yer alan Orçun karakterinin söylediğini. Adını anmak istemediğim için parantezi öyle şekillendirdim.
Sen de haklısın, bilmiyorsun tabi benim böyle şeyleri bilerek yaptığımı ve hafızamın ne denli kuvvetli olduğunu.Öyle diyince dilinin ucuna geldi sandım
Şerlok kime oy vermiş? Oyumu senden yana kullandım.
O piti piti yap.
İkiside Sherlock'un gözdeleri ama tahminim SJ'ye oy verir.Ben de aynı durumdan muzdaribim...
Sana uymakla kötü mü ettim?İkiside Sherlock'un gözdeleri ama tahminim SJ'ye oy verir.
Ben Emma fark yemesin diye oy verdim. 12. Adam'da bana uymuş
Çekişmeli diyelim sonuçlara
Kolay gelsin Enesler
Yok yok iyi yaptın. Sonuca bak ama ifşa etme böylesi iyiSana uymakla kötü mü ettim?@Dosi
Arkadaşın top 5'ine 500 kadın girer muhtemelen.
Ya yok öyle bir şeyArkadaşın top 5'ine 500 kadın girer muhtemelen.
İlk beşin ne hikmetse üst üste denk geldi.Ya yok öyle bir şeyGeçen turda yazmışsın, cevaplayamadım kilitlenmişti. Scarlett, Margot, Emma, Elizabeth Olsen ilk 4 işte. 5. için düşünmek lazım o konuda net bir kararım yok
Ya yok öyle bir şeyGeçen turda yazmışsın, cevaplayamadım kilitlenmişti. Scarlett, Margot, Emma, Elizabeth Olsen ilk 4 işte. 5. için düşünmek lazım o konuda net bir kararım yok
Çünkü hepsi en üst turları gördü. Yani...İlk beşin ne hikmetse üst üste denk geldi.
Ester'ciğim ve Tokyo'cuğum ilk beşte değil Şerlok beyciğimHadi lan oradan, İspanyol sevdalısı...@MEnes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?